x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • The Very Hungry Caterpillar and Toy - Pati de Llibres
  • The Very Hungry Caterpillar and Toy - Pati de Llibres
  • The Very Hungry Caterpillar and Toy - Pati de Llibres
21.95
The Very Hungry Caterpillar and Toy
Anglès
Eric Carle
n/d
A partir de
21.95
The Very Hungry Caterpillar and Toy

Sabeu qui és l'erugueta goluda? És un dels personatges més coneguts de la literatura infantil arreu del món. L'any 2009 va fer 40 anys! I continua tenint la mateixa frescor que el primer dia de la seva vida.

 

Els llibres d'Eric Carle es distingeixen de la resta de llibres a primer cop d'ull. Plens de colors densos i vius, transmeten bones vibracions ja amb les cobertes. En obrir-los, veureu que les imatges, treballades amb collages, i els textos es complementen a la perfecció per explicar una història enginyosa amb humor i afecte. Els que encara no coneixeu l’autor, no ho dubteu, obriu qualsevol dels seus llibres i llegiu-lo amb els més petits de la casa. Disfrutareu de l’experiència i la voldreu repetir sovint.

 

A The Very Hungry Caterpillar veureu que un diumenge neix d’un ou una erugueta que té molta gana. Dilluns menja una poma (i la travessa foradant la pàgina del llibre!) però continua tenint gana, així que dimarts menja dues peres, dimecres tres prunes, dijous quatre maduixes, divendres cinc taronges, dissabte... tantes coses que acaba amb mal de panxa. Ja no té més gana i es fa gran, forma un capoll i de la crisàlide sorgeix una papallona preciosa.

 

En aquesta edició el peluix de l’eruga acompanya el llibre. En anglès, amb format petit i pàgines de cartró, el llibre es presenta en el format més resistent i que permet als més petits manipular-lo amb facilitat.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.94

Història que anima a creure en un mateix, a assolir l’autoconfiança necessària per ser perseverant en les decisions pròpies i arribar allà on ens porti el camí triat.

13.90

Un llibre d’imatges encadenades amb fil argumental que us proposa imaginar com es disfressen els animals que van a una festa de carnaval.

12.90

Dos germans, una mare que els diu que és l’hora de banyar-se, uns quants pots d’aquarel·la de colors i molta imaginació.

7.95

Pilota tova amb imatges de l’elefant més conegut dels infants lectors: l’Elmer. És molt fàcil d’agafar, ja que s’adapta a la mà.

19.95

L’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès dins un estoig, en format gran, amb pàgines de paper fi i CD. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

15.95

Una faula contra l’individualisme, l’egoisme i la vanitat que posa de manifest la felicitat que dóna compartir. Quan el peix Irisat descobreix que pot ser generós, els animals de l’oceà l’accepten.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !