x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


Regals
17.50

Peluix de l'Elmer, l’elefant més divertit de la literatura infantil, ideal per a la banyera. Treu aigua per la trompa!

24.95

Peluix gran Erugueta Goluda.  

7.95

Pilota tova amb imatges del nen més conegut dels infants lectors: el Petit Príncep. És molt fàcil d’agafar, ja que s’adapta a la mà.

38.00

Llibre i peluix gris El monstre de colors.

38.00

Llibre i peluix vermell El monstre de colors.

38.00

Llibre i peluix blau El monstre de colors.

38.00

Llibre i peluix rosa El monstre de colors

38.00

Llibre i peluix verd El monstre de colors. 

27.00

Els últims llibres de l’Ottolina en castellà. 

21.00

Joc artístic de Jean Widmer i Katsumi Komagata que convida a obrir el camp de visió, jugar amb les perspectives i llegir la seqüència de la imatge deixant-nos sorprendre amb les descobertes.  

70.00

Edició acuradíssima (paper, tintes, enquadernació, textura) que mostra el treball de Jimmy Liao en una antologia de 50 il·lustracions de l’autor, entre les quals la retrobada dels protagonistes de Desencuentros.  

24.95

Peluix Petit Príncep

14.96

Construïm els puzles unint les il·lustracions i crearem històries fantàstiques.

54.95

Bruno Munari convida a jugar amb les mans i la imaginació. Creareu històries increïbles tot superposant cartrons, cartolines i làmines amb el fons transparent impreses amb imatges suggeridores.  

24.00

CAT. Tots portem en l’interior un buit que de vegades creix i d’altres es fa petit, però, per sort, mai no desapareix del tot. Perquè la vida és plena de trobades i de pèrdues.

132.00

ESP. SIS PELUIXOS. Tots els monstres del monstruo de colores (esp.) d'Anna Llenas: l'alegria, la tristesa, la ràbia, la por, la calma i l'amor.

 

25.00

Arrossegador Erugueta Goluda amb peces de fusta per enfilar.

25.00

Erugueta Goluda: joguina de motricitat per a nadons.

39.50

Joc artístic de Bruno Munari, que proposa combinar línies rectes i corbes per construir les lletres de l’abecedari en majúscules.

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

38.00

Llibre i peluix groc El monstruo de colores (esp.).

38.00

Llibre i peluix vermell El monstruo de colores (esp.).

38.00

Llibre i peluix blau El monstruo de colores (esp.).

38.00

Llibre i peluix rosa El monstruo de colores (esp.).

38.00

Llibre i peluix verd El monstruo de colores (esp.).

132.00

CAT. SIS PELUIXOS. Tots els monstres del monstre de colors d'Anna Llenas: l'alegria, la tristesa, la ràbia, la por, la calma i l'amor.

22.00

PELUIX GRIS del monstruo de colores (esp.) d'Anna Llenas. Ui, quina por.

22.00

PELUIX GRIS del monstre de colors d'Anna Llenas. Ui, quina por.

22.00

PELUIX VERMELL del monstruo de colores (esp.) d'Anna Llenas. Acollim la ràbia.

22.00

PELUIX VERMELL del monstre de colors d'Anna Llenas. Acollim la ràbia.

22.00

PELUIX BLAU del monstruo de colores (esp.) d'Anna Llenas. Abracem la tristesa i la transformem.

22.00

PELUIX BLAU del monstre de colors d'Anna Llenas. Abracem la tristor i la transformem.

22.00

PELUIX ROSA del monstre de colors d'Anna Llenas. Emoció! Amor.

22.00

PELUIX ROSA del monstruo de colores (esp.). Emoció! Amor.

22.00

PELUIX VERD del monstruo de colores (esp.) d’Anna Llenas. Per viure totes les emocions i compartir-les.

22.00

Peluix VERD del monstre de colors (cat.) d’Anna Llenas. Per viure totes les emocions i compartir-les.

21.95

Peluix de l’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès, amb format petit i pàgines de cartró. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

30.00

Llibre de roba fet amb serigrafia completament artesanal. De format petit perquè els nadons el puguin agafar sols, té diferents textures, és flexible i no es fa malbé per molt que el rebreguin.

18.00

ESP./ENG. El segon llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo. Aquesta vegada es troben al&

19.95

Original, senzill i enginyós llibre que explica com crear joguines amb cartrons grans pas a pas: tallar, encaixar i encolar per construir un teatret, una fireta, una casa de nines, un castell, una guitarra.

15.00

Joc de matemàtiques per calcular mentalment.

17.90

Idees i tutorials per embolcallar els vostres regals amb fulles d’arbre pintades, papers diferents, robes, cuirs, capses d’aliments... Tot el que teniu al voltant pot fer encara més bonic un regal.

19.90

ESP./ENG. El tercer llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

22.00

ESP./ENG. El primer llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

59.90

ESP./ENG. Els tres llibres CD bilingües (castellà i anglès) que combinen la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

46.50

CAT. Jugueu a trobar diferències, idèntics i més diferències amb els tres llibres de les aventures de l'Estel i el Pol.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: l’Elmer, l’elefant més divertit de la literatura infantil.

18.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere, unes sabates de ballarina il·lustrades en la tapa i una ballarina en l'interior.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: el Peix Irisat, el peix més conegut de la literatura infantil.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: un Barbapapà, membre de la família més coneguda de la literatura infantil.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: el Petit Príncep, el nen més conegut de la literatura infantil i juvenil.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere, una escena del conte La princesa i el pèsol il·lustrada en la tapa i una ballarina en l'interior.

16.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere, un cavaller i un drac il·lustrats en la tapa i un drac en l'interior.

16.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere, una fada il·lustrada en la tapa i una princesa en l'interior.

18.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere, una ballarina il·lustrada en la tapa i una ballarina en l'interior.

15.00

Memory de tacte. Joc de memòria per treballar la identificació de diferents textures. Memory de textures.

24.95

Barres de càlcul o regletes/reglets Cuisenaire per treballar les matemàtiques tot jugant.

33.50

Sac amb peces grans de fusta natural polida, tallada formant cossos geomètrics, per jugar a fer construccions.

23.50

Sac amb peces petites de fusta natural polida, tallada formant cossos geomètrics, per jugar a fer construccions.

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: el Peix Irisat, el peix més conegut de la literatura infantil.

7.95

Pilota tova amb imatges de la família més coneguda dels infants lectors: els Barbapapà. És molt fàcil d’agafar, ja que s’adapta a la mà.

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: el Petit Príncep, el nen més conegut de la literatura infantil i juvenil.

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: un Barbapapà, membre de la família més coneguda de la literatura infantil.

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: l'Elmer, l’elefant més divertit de la literatura infantil.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !