x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Rosa Caramel - Pati de Llibres
  • Rosa Caramel - Pati de Llibres
  • Rosa Caramel - Pati de Llibres
  • Rosa Caramel - Pati de Llibres
15.00
Rosa Caramel
Català
Adela Turín, Nella Bosnia
Kalandraka
A partir de
15.00
Rosa Caramel

En els anys 60, Adela Turín va analitzar els trets sexistes en la literatura infantil i als 70 va crear, juntament amb Nella Bosnia, la col·lecció “Dalla parte delle bambine”, referent de la coeducació i la igualtat, que Esther Tusquets va publicar a Espanya amb el títol “A favor de las niñas”.

 

Kalandraka i Hipòtesi han recuperat dos llibres emblemàtics d’aquella col·lecció. Un d’ells és Rosa Caramel, en què es critica una societat que educa de manera diferent els seus individus segons el gènere, condicionant el seu futur, i fa parar atenció al culte superficial a la imatge a través de la vida d’un grup d’elefants. Mentre els elefantets creixen jugant lliurement amunt i avall, les elefantetes creixen aïllades en un jardí d’anemones i peònies de les quals s’han d’alimentar per esdevenir ben rosades i atreure un marit. Una de les elefantetes alliberarà el grup i aconseguirà que en el futur elefants i elefantes s’eduquin en la igualtat.

TAMBÉ US AGRADARAN
38.00

Llibre i peluix blau El monstruo de colores (esp.).

14.90

Un conte tendre sobre la màgia dels llibres.

15.95

"3, 2, 1... Ens envolem cap a una nova aventura amb en Nyac-nyac, el monstre menjallibres! Acompanya'ns mentre posa de cap per avall toooota la meva habitació i es troba un drac!!!"

24.00

CAT. Tots portem en l’interior un buit que de vegades creix i d’altres es fa petit, però, per sort, mai no desapareix del tot. Perquè la vida és plena de trobades i de pèrdues.

16.00

Àlbum il·lustrat El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

15.00

Un clàssic que anima a l'autoafirmació i l'empatia enfront dels estereotips i la incomprensió.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !