x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Viatge per les ciutats perdudes - Pati de Llibres
  • Viatge per les ciutats perdudes - Pati de Llibres
21.95
Viatge per les ciutats perdudes
Català
VV.AA.
La Galera
A partir de
Categories
21.95
Viatge per les ciutats perdudes

Una apassionant aventura per conèixer les civilitzacions més fascinants.

 

Estàs preparat? No et perdis aquest viatge per les civilitzacions més fascinants de la Història. Descobreix com vivia la seva gent, les llegendes populars o els personatges més cèlebres. Meravella't amb els preciosos jardins de Babilònia, assisteix a un ritual al Machu Pichu o descobreix com es divertien a Persèpolis. Ciutats famoses dels cinc continents com Pompeia o Troia, però també d'altres més misterioses com Angkor o Tikal.

 

Un viatge pels cinc continents de la mà del conegut divulgador d'Història El Fisgón Histórico.

TAMBÉ US AGRADARAN
29.90

Un àlbum de gran format ple de solapes per descobrir els secrets dels dolents més famosos dels contes: ogres, llops i bruixes!

24.90

Capbussa’t a les profunditats de l’oceà i descobreix les criatures marines que hi viuen i els hàbitats subaqüàtics. Un llibre a tot color amb increïbles il·lustracions i un format que farà les delícies dels petits col·leccionistes i apassionats per la natura.

18.50

Un gran llibre de coneixements per a ments curioses! 365 preguntes de diverses àrees científiques (astronomia, física i química, geografia, matemàtiques, medicina, paleontologia, zoologia). Petits i grans, passeu les pàgines, cerqueu respostes i el coneixement brollarà!

 

24.90

Una recopilació d’ESDEVENIMENTS ESPECTACULARS de la natura, MIGRACIONS ÈPIQUES i COMPORTAMENTS EXTRAORDINARIS!

18.00

Cada hora que passa, mil tones de plàstic van a parar als oceans. L'equivalent a un camió ple de plàstic per minut! Pel fet de ser artificial, invasora, contaminant i tenir una vida tan llarga, es mereix tenir els dies comptats!

18.50

Una apassionant aventura de cerca i descobriment per l'Antic Egipte.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !