x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • SUPERTAFANERS XXL. BOJOS PER LA CIÈNCIA! - Pati de Llibres
18.50
SUPERTAFANERS XXL. BOJOS PER LA CIÈNCIA!
Català
VV.AA.
VOX
A partir de
Categories
18.50
SUPERTAFANERS XXL. BOJOS PER LA CIÈNCIA!

Aquest Supertafaners XXL dedicat a les ciències ajudarà a tothom a trobar respostes a moltes preguntes de diverses àrees científiques (astronomía, física i química, geografía, matemàtiques, medicina, paleontología, zoología).

 

Son 365 preguntes, una per cada dia de l'any, il.lustrades i amb informació complementària. Aquest llibre tan enorme, tan XXL, està pensant perquè petits i grans s'asseguin al seu voltant, passin les seves pàgines, les comparteixin i gaudeixin amb els dibuixos i les preguntes. Aixi, la curiositat, que ès la font del coneixement, brollarà sense adonar-nos-en.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.00

Descobreix tot tipus de plantes amb flors de colors brillants, carnívores, estranyes i meravelloses de tot el món en aquest innovador llibre de flors i deixa’t sorprendre per les curiositats que s’hi amaguen.

29.90

Un àlbum de gran format ple de solapes per descobrir els secrets dels dolents més famosos dels contes: ogres, llops i bruixes!

24.90

Capbussa’t a les profunditats de l’oceà i descobreix les criatures marines que hi viuen i els hàbitats subaqüàtics. Un llibre a tot color amb increïbles il·lustracions i un format que farà les delícies dels petits col·leccionistes i apassionats per la natura.

19.90

Des de Newton a Maxwell o al gat de Shrödinger; introduint els àtoms, la taula periòdica, l’antimatèria o la radioactivitat. Gràcies a aquest llibre aquests conceptes deixaran de ser pesades matèries que s’imparteixen a l’escola, ja que despertarà en els joves lectors la curiositat i motivació n

14.90

Segueix la ruta dels elefants i juga a fer de detectiu!!!

18.00

Cada hora que passa, mil tones de plàstic van a parar als oceans. L'equivalent a un camió ple de plàstic per minut! Pel fet de ser artificial, invasora, contaminant i tenir una vida tan llarga, es mereix tenir els dies comptats!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !