x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Superratolí i el robatori del Gran Formatge - Pati de Llibres
14.90
Superratolí i el robatori del Gran Formatge
Català
M. N. Tahl
Baula
A partir de
14.90
Superratolí i el robatori del Gran Formatge

Pàgines plenes de detalls fabulosos i divertits!


La notícia del robatori del Gran Formatge s’estén com la pólvora per Ratòpolis. Qui ha estat el roí rosegador que ha robat aquesta magnífica menja? Podrà el nostre heroi emmascarat, en Superratolí, capturar el malèvol malfactor abans que no sigui massa tard?

Gaudeix d’aquesta aventura enginyosa i emocionant!

TAMBÉ US AGRADARAN
15.95

El primer llibre infantil de Dan Brown. Lectura i música per gaudir en família!

16.00

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.

20.00

Cinquanta anys solcant els mars: en temps de pau i de guerra, en calma i assotat per la tempesta. La història de Clementine i la vida del seu capità, deixants vibrants plasmats amb gran realisme.

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

15.00

Amb aquest clàssic veureu com canvia un grup d’elefants que educava de manera diferent els petits segons el gènere. Una elefanteta farà que elefants i elefantes s’eduquin en la igualtat.

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !