x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Si arriba l'hivern, digueu-li que no hi soc - Pati de Llibres
15.50
Si arriba l'hivern, digueu-li que no hi soc
Català
Simona Ciraolo
Andana
A partir de
15.50
Si arriba l'hivern, digueu-li que no hi soc

Una història bellament il·lustrada sobre els canvis d'estació que ens mostra que a cada pas, faci sol o neu, ens esperen milers de divertides i emocionants aventures.

 

L'estiu és insuperable. No hi ha res millor que passar-se el dia nedant, jugant i menjant gelats sense parar. Però la germana gran del protagonista d'aquesta història té una mala notícia: «Aprofita a l'màxim, perquè l'estiu acabarà aviat». I és que l'hivern s'acosta i, amb ell, el fred i la pluja. Les jornades d'aigua i sol donaran pas a llargues tardes de sofà, i els gelats ... els gelats trigaran a tornar.

 

No obstant això, quan el futur sembla ombrívol i trist, les meravelloses il·lustracions de Simona Ciraolo ens ajuden a desmentir els foscos pronòstics amb resplendents paisatges de tardor, acollidores tardes de sofà i crispetes, emocionants jocs hivernals i postres dolces. Sens dubte, l'hivern té la seva part positiva i cal aprofitar-lo al màxim.

 

Aquest àlbum il·lustrat és perfecte per explicar als més petits el canvi de les estacions i també per convidar-nos a reflexionar sobre la necessitat de gaudir d'aquest amb la màxima intensitat i saber trobar la part positiva de tot el que ens anem trobant.

 

El llibre "Si arriba l'hivern, digue-li que no hi soc" és una oda a viure el moment.

 

Motius per llegir aquest llibre:
- Una invitació a viure el moment i a gaudir de cada estació i dels petits plaers de cada dia.
- La combinació perfecta entre il·lustració i text que aconsegueix Simona Ciraolo conviden al lector a una lectura intensa i plena de matisos.
- De l'autora que ja ens va conquistar amb el llibre "Les arrugues de l'àvia".
 

TAMBÉ US AGRADARAN
23.00

Com a les dues anteriors obres de la sèrie Ratolins Aventurers (Lindbergh i Armstrong), Kuhlmann aconsegueix submergir el lector en un apassionant viatge entre la història i la fantasia.

14.95

Un conte preciós sobre el poder dels records i la màgia de l'amistat.

40.95

Llibre i peluix vermell El monstre de colors.

12.25

Creus que el que fas és difícil?

Atreveix-te a treballar en una granja de dinosaures!

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

20.00

Cinquanta anys solcant els mars: en temps de pau i de guerra, en calma i assotat per la tempesta. La història de Clementine i la vida del seu capità, deixants vibrants plasmats amb gran realisme.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !