x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Rosa Caramel - Pati de Llibres
  • Rosa Caramel - Pati de Llibres
  • Rosa Caramel - Pati de Llibres
  • Rosa Caramel - Pati de Llibres
15.00
Rosa Caramel
Català
Adela Turín, Nella Bosnia
Kalandraka
A partir de
15.00
Rosa Caramel

En els anys 60, Adela Turín va analitzar els trets sexistes en la literatura infantil i als 70 va crear, juntament amb Nella Bosnia, la col·lecció “Dalla parte delle bambine”, referent de la coeducació i la igualtat, que Esther Tusquets va publicar a Espanya amb el títol “A favor de las niñas”.

 

Kalandraka i Hipòtesi han recuperat dos llibres emblemàtics d’aquella col·lecció. Un d’ells és Rosa Caramel, en què es critica una societat que educa de manera diferent els seus individus segons el gènere, condicionant el seu futur, i fa parar atenció al culte superficial a la imatge a través de la vida d’un grup d’elefants. Mentre els elefantets creixen jugant lliurement amunt i avall, les elefantetes creixen aïllades en un jardí d’anemones i peònies de les quals s’han d’alimentar per esdevenir ben rosades i atreure un marit. Una de les elefantetes alliberarà el grup i aconseguirà que en el futur elefants i elefantes s’eduquin en la igualtat.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.90

Una reinterpretació en clau feminista i revolucionària dels contes de tota la vida!

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

15.95

El primer llibre infantil de Dan Brown. Lectura i música per gaudir en família!

40.95

Llibre i peluix groc El monstre de colors.

15.90

De vegades les grans històries tenen els principis més petits.

16.00

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !