x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


15.00

Amb aquest clàssic veureu com canvia un grup d’elefants que educava de manera diferent els petits segons el gènere. Una elefanteta farà que elefants i elefantes s’eduquin en la igualtat.

15.00

Posa en relleu la necessitat de pensar i, a través de l’enginy, vèncer les pors i aconseguir milllores col·lectives sabent quin és el lloc que un mateix ha d’ocupar en aquesta col·lectivitat.

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: un Barbapapà, membre de la família més coneguda de la literatura infantil.

12.90

ESP. El primer títol de la sèrie d’Agus y los monstruos atrapa els lectors amb la barreja de novel·la i còmic i l’humor.

15.00

Joc de matemàtiques per calcular mentalment.

12.90

ESP. Tercera aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, on descobrim que el malvat Dr. Brot i en Nap temen el raig de l'Emmo.

12.90

ESP. Quarta aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, on coneixem les fades i els follets de Verduria i, a més, descobrim que els amics fan que tot valgui la pena.

16.90

Marcel·lí (cat.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

16.00

Aquesta és l’aventura d’un petit equip de futbol. Però també és una història sobre l’amistat, la família i el primer amor. Perquè no solament és important el que tu et proposes, sinó de qui t’envoltes per aconseguir-ho.

 

27.90

ENCUNYATS I IL·LUSTRACIONS PER OBSERVAR EL COS HUMÀ

26.00

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar... i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis es

19.00

Després del gran èxit d’El gran llibre de les cuques i El gran llibre de les bèsties, ara arriba El gran llibre del mar.

15.00

Un any… vol ser un cant breu a la fugaç bellesa que despleguen els cicles de la natura, postals que enclouren la sorpresa de qui veu els seus detalls per primera vegada.

21.50

La vida de Jacominus Gainsborough.

23.00

Com a les dues anteriors obres de la sèrie Ratolins Aventurers (Lindbergh i Armstrong), Kuhlmann aconsegueix submergir el lector en un apassionant viatge entre la història i la fantasia.

19.95

Assaboreix menjar, cultura i tradició.

14.90

En TONI vol aquestes meravelloses botes de futbol, les Ronaldo Flash, i farà el que faci falta per a aconseguir-les.

19.50

Noves aventures d'en Bob, el carter de l'espai!

12.90

Una nova aventura de l'Agus!

21.95

Una apassionant aventura per conèixer les civilitzacions més fascinants!

31.90

Un clàssic magníficament il·lustrat

15.00

Un àlbum excepcional adreçat a tots els públics.

13.95

Una divertidíssima i escandalosa aventura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !