x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


15.00

Amb aquest clàssic veureu com canvia un grup d’elefants que educava de manera diferent els petits segons el gènere. Una elefanteta farà que elefants i elefantes s’eduquin en la igualtat.

15.00

Posa en relleu la necessitat de pensar i, a través de l’enginy, vèncer les pors i aconseguir milllores col·lectives sabent quin és el lloc que un mateix ha d’ocupar en aquesta col·lectivitat.

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: un Barbapapà, membre de la família més coneguda de la literatura infantil.

15.00

La Clementina decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

15.00

Set contes il·lustrats divertits, surrealistes, amb un punt d’absurd, per llegir pel plaer de llegir als més petits i per començar a llegir tots sols els que ja saben llegir textos.

 

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: un Barbapapà, membre de la família més coneguda de la literatura infantil.

27.90

ENCUNYATS I IL·LUSTRACIONS PER OBSERVAR EL COS HUMÀ

16.00

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.

26.00

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar... i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis es

19.00

Després del gran èxit d’El gran llibre de les cuques i El gran llibre de les bèsties, ara arriba El gran llibre del mar.

14.00

Un àlbum que capgira les regles del joc dels contes tradicionals.

20.00

Cinquanta anys solcant els mars: en temps de pau i de guerra, en calma i assotat per la tempesta. La història de Clementine i la vida del seu capità, deixants vibrants plasmats amb gran realisme.

15.00

Una història sobre els límits del bé i el mal, sobre bones i males intencions, i sobre el pes de les aparences.

29.90

Un àlbum de gran format ple de solapes per descobrir els secrets dels dolents més famosos dels contes: ogres, llops i bruixes!

29.90

QUÈ SERIA DELS NOSTRES CONTES PREFERITS SENSE ELS VALENTS QUE ACONSEGUEIXEN GUANYAR ELS DOLENTS?

15.90

Una reinterpretació en clau feminista i revolucionària dels contes de tota la vida!

17.90

Un clàssic per a tota la vida, adaptat per als més petits.

15.00

És el meu arbre!

23.50

Un pop-up explosiu!

36.90

L'ATLES DEL MÓN ARA ÉS MÉS GRAN!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !