x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


QUI SOM
Pati de llibres: l'espai afectiu per a la lectura
www.patidellibres.com, la teva botiga online

La web del Pati de llibres se centra en la recomanació, com la llibreria, i està en creixement continu. Nodrim la botiga online, amb ritme lent però constant, amb fotografies i ressenyes dels llibres per a nens i nenes, adolescents i joves que les llibreteres recomanem diàriament a la llibreria. Hi podeu comprar els llibres que les famílies lectores de la llibreria llegeixen i rellegeixen, les joguines i regals que més ens demanen i una bona tria d'il·lustracions. Un cop feta la compra, podeu triar recollir-la a la llibreria o fer que l'enviem allà on digueu quan ompliu les dades d'enviament.

A l'espai QUÈ FEM, hi trobareu les activitats i col·laboracions que fem dins i fora de la llibreria, sempre relacionades amb la lectura. Prepareu l'agenda per apuntar-hi les que us puguin interessar: clubs de lectura, trobades amb autors, exposicions d'il·lustració, xerrades sobre lectura, tallers familiars...

Al BLOG us expliquem amb detall algunes activitats que són significatives per a les llibreteres i parlem de forma més aprofundida dels llibres que ens han sorprès i captivat. Animeu-vos a escriure comentaris a les entrades del blog, ens ajudareu a millorar el servei tot formant part d'aquesta petita comunitat d'apassionats per la literatura infantil i juvenil que volem traslladar de la llibreria a Internet.

A més a més, podeu entretenir-vos a veure els VÍDEOS on recomanem llibres i autors concrets.

Les llibreteres del Pati de llibres som unes lectores apassionades i som conscients de la funció d'acompanyament que tenim com a mediadores entre llibres i infants. Això ens empeny a conèixer bé els llibres que recomanem (què expliquen?, com ho expliquen?) i a apropar-nos als lectors i lectores amb una pregunta: què els aportarà en aquest moment llegir aquell llibre i no un altre? Cada llibre que formi part de l'itinerari lector d'una persona pot portar-la a créixer com a lectora i com a persona.

Entenem que a la lectura s'hi arriba a través de l'afecte, per això el Pati de llibres és un espai amable en què adults i infants ens apropem junts a la lectura, la compartim quan llegim junts i també després, quan compartim les diferents experiències de lectura en els clubs i, sobretot, quan rellegim.

La Mont Soler i l’Àlex Soria som les actuals llibreteres de Pati de llibres, un projecte que van iniciar el 19 d’abril de 2008 la Sonia Gómez i la Diana Riba, i que continua avui dia amb el mateix esperit que va començar: l’amor als llibres.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !