x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Pessigolles per al cor - Pati de Llibres
17.00
Pessigolles per al cor
Català
Jaume Soler i Ester Llorens
Parramon
A partir de
17.00
Pessigolles per al cor

A tots ens agraden les pessigolles. Pessigolles als braços, als peus, a la panxa … Però sabeu que el cor també té pessigolles i li agraden amb delit ? Les pessigolles aconsegueixen encendre els cors més apagats.

 

Però no oblideu que, per fer feliç el vostre cor, hi heu de posar moltes ganes i imaginació. En aquest llibre trobareu algunes idees:

 

Voleu saber com es juga a contagiar somriures? Us agradaria tastar la truita de fils de colors que ajuda a recuperar les pessigolles?

 

I provar de fer melmelada per fer més dolços els moments tristos? No dubteu ni per un moment a regalar pessigolles al vostre cor i al dels altres. El que dóna es el que es rep, així que no hi ha millor regal que dir-li a algú: porto una pessigolla per a tu!

TAMBÉ US AGRADARAN
14.95

El tercer llibre de la saga que va iniciar L'ovelleta que va venir a sopar, el qual s'ha convertit en tot un clàssic de la literatura infantil: una història plena de valors com l'amistat, la generositat i l'acceptació de les diferències.

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

16.00

Noves aventures d'El Monstre de Colors.

15.00

Posa en relleu la necessitat de pensar i, a través de l’enginy, vèncer les pors i aconseguir milllores col·lectives sabent quin és el lloc que un mateix ha d’ocupar en aquesta col·lectivitat.

15.50

Una història sobre la diversitat i les necessitats de cadascú.

22.00

Dos joves es troben casualment i senten l’amor a primera vista, però l’atzar i les rutines els separen. Viuen en la incertesa fins que es tornen a trobar quan menys s’ho esperaven.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !