x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • MAARÓN - Pati de Llibres
15.00
MAARÓN
Castellà
Håkon Øvreås
Barbara Fiore Editora
A partir de
Categories
15.00
MAARÓN

Aarón és un nen corrent que ha de bregar amb els disbauxats del barri mentre s'enfronta a la mort d'un ser estimat per primera vegada. Però té amics, força de voluntat, els consells del seu avi, unes llaunes de pintura i… una capa marró! Quan la duu posada deixa de ser un noi vulnerable i es transforma en Maarón, un superheroi capaç de vèncer qualsevol obstacle i trobar la seva força interior.

Una novel·la sobre les dificultats que presenta la infància que explora conceptes com la família, la companyonia replicas de relojes o la mort amb una esquinçadora honestedat. Les il·lustracions, d'una poderosa personalitat i proximitat, acompanyen i completen el text amb un atractiu ús del color.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.90

Acompanya-la a les seves aventures pels mars del sud!

12.90

ESP. Quarta aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, on coneixem les fades i els follets de Verduria i, a més, descobrim que els amics fan que tot valgui la pena.

19.00

Una història de viatges, misteris, perills i grans amics. L’aventura que sempre has volgut viure!

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

13.95

Els meus pares tenen feina, i no em queda més remei que passar-me les tardes a casa de la iaia Petúnia. Però sospito que en porta alguna de cap, i no m’ho penso perdre…

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !