x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • MAARÓN - Pati de Llibres
15.00
MAARÓN
Castellà
Håkon Øvreås
Barbara Fiore Editora
A partir de
Categories
15.00
MAARÓN

Aarón és un nen corrent que ha de bregar amb els disbauxats del barri mentre s'enfronta a la mort d'un ser estimat per primera vegada. Però té amics, força de voluntat, els consells del seu avi, unes llaunes de pintura i… una capa marró! Quan la duu posada deixa de ser un noi vulnerable i es transforma en Maarón, un superheroi capaç de vèncer qualsevol obstacle i trobar la seva força interior.

Una novel·la sobre les dificultats que presenta la infància que explora conceptes com la família, la companyonia replicas de relojes o la mort amb una esquinçadora honestedat. Les il·lustracions, d'una poderosa personalitat i proximitat, acompanyen i completen el text amb un atractiu ús del color.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.90

ESP. Segona aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, amb gran protagonisme del Cheff Roll i la primera aparició del malvat Dr. Brot.

16.90

Marcel·lí (cat.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

16.50

Una altra aventura de La Sara i el Pelut... Amb molt d’humor, jugant amb dobles sentits, i amb la tendresa que l'autor posa en els personatges còmplices d’aquesta aventura.

14.50

En un to humorístic, l'autor ens presenta una nena que no rep l’atenció que necessitaria dels seus pares i un tiet molt autèntic i orgullós de ser com és que l’ajudarà a trobar el seu propi camí…

31.90

Un clàssic magníficament il·lustrat

15.90

Una segona aventura de la Pippi!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !