x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'Evie i els animals - Pati de Llibres
14.90
L'Evie i els animals
Català
Matt Haig
Estrella Polar
A partir de
Categories
14.90
L'Evie i els animals

Què faries si poguessis parlar i escoltar els animals? I si desapareguessin i fossis l’única persona que els pot ajudar?

 

L’Evie, de deu anys, té un supertalent: pot parlar amb els animals i escoltar els seus pensaments. Sorprenent, oi? Un dia, a l’escola, allibera la Kahlo, una conilla d’una petita gàbia, i es fica en un gran embolic. El pare de l’Evie i la seva àvia asseguren que el seu talent és una maledicció; mai no l’ha de tornar a utilitzar. Fins que un any més tard les mascotes del seu carrer comencen a desaparèixer... Podrà l’Evie salvar-les abans que no sigui massa tard?

TAMBÉ US AGRADARAN
11.95

Una joia.

15.00

Una nova aventura d'en BRU i la seva família!

15.00

«una història càlida i poderosa sobre l'amistat i el valor, que desborda enginy i màgia quotidiana».

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

12.90

ESP. El primer títol de la sèrie d’Agus y los monstruos atrapa els lectors amb la barreja de novel·la i còmic i l’humor.

12.90

CAT. Barreja de novel·la i còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Agus i els monstres enganxa els lectors i els fa riure fins a plorar.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !