x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'Evie i els animals - Pati de Llibres
14.90
L'Evie i els animals
Català
Matt Haig
Estrella Polar
A partir de
Categories
14.90
L'Evie i els animals

Què faries si poguessis parlar i escoltar els animals? I si desapareguessin i fossis l’única persona que els pot ajudar?

 

L’Evie, de deu anys, té un supertalent: pot parlar amb els animals i escoltar els seus pensaments. Sorprenent, oi? Un dia, a l’escola, allibera la Kahlo, una conilla d’una petita gàbia, i es fica en un gran embolic. El pare de l’Evie i la seva àvia asseguren que el seu talent és una maledicció; mai no l’ha de tornar a utilitzar. Fins que un any més tard les mascotes del seu carrer comencen a desaparèixer... Podrà l’Evie salvar-les abans que no sigui massa tard?

TAMBÉ US AGRADARAN
16.50

Una altra aventura de La Sara i el Pelut... Amb molt d’humor, jugant amb dobles sentits, i amb la tendresa que l'autor posa en els personatges còmplices d’aquesta aventura.

17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

31.90

Un clàssic magníficament il·lustrat

12.90

CAT. Barreja de novel·la i còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Agus i els monstres enganxa els lectors i els fa riure fins a plorar.

13.95

Els meus pares tenen feina, i no em queda més remei que passar-me les tardes a casa de la iaia Petúnia. Però sospito que en porta alguna de cap, i no m’ho penso perdre…

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !