x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'erugueta goluda mini amb peluix - Pati de Llibres
16.50
L'erugueta goluda mini amb peluix
Castellà
Eric Carle
Kókinos
A partir de
16.50
L'erugueta goluda mini amb peluix

La història de l'Erugueta Goluda d'Eric Carle en l'edició petita en català de pàgines de cartró per a nadons.

 

D'un ou neix una erugueta que té molta gana. Dilluns menja una poma, però continua amb gana. Dimarts, dues peres... i continua amb gana. Dimecres, tres prunes... i continua amb gana. Van passant els dies de la setmana un a un, i l'erugueta menja i menja dia rere dia fins arribar a dissabte amb mal de panxa per haver-se empatxat, així que diumenge menja una mica de verd. Ja no té gana, és grossa i forma un capoll. De la crisàlide sortirà una papallona estupenda.

 

El cicle de vida, el nom de les fruites i altres aliments, els dies de la setmana... L'erugueta goluda és una història literària rodona i divertida com poques, i plena de continguts pensats per explicar el món als més petits. Un dels llibres més llegits any rere any a tot el món. Motius n'hi ha, oi?

 

TAMBÉ US AGRADARAN
17.90

Què vols aprendre?

50.00

Val regal 50 €

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: un Barbapapà, membre de la família més coneguda de la literatura infantil.

16.90

Una cria de llebre vol demostrar al seu pare que se l’estima molt. Tots dos entren en una competició per mostrar la mida tan gran de l’amor que senten per l’altre. Inclou el peluix de la llebre.

40.95

Llibre i peluix verd El monstre de colors. 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !