x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • LA PIPPI S'EMBARCA - Pati de Llibres
15.90
LA PIPPI S'EMBARCA
Català
Astrid Lindgren
Kókinos
A partir de
15.90
LA PIPPI S'EMBARCA

Pippi Calcesllargues viu sola en Vila Villekulla amb el seu cavall i el seu mico. També té una maleta plena de monedes d'or i és llesta, generosa, divertida, independent i imaginativa, també és la nena més forta del món.

 

Des que es va editar per primera vegada en 1945, diverses generacions de petits i grans a tot el món han arribat a conèixer-la i estimar-la.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.90

ESP. Quarta aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, on coneixem les fades i els follets de Verduria i, a més, descobrim que els amics fan que tot valgui la pena.

17.50

Preciosa continuació de Cors de gofra.

14.90

Què faries si poguessis parlar i escoltar els animals? I si desapareguessin i fossis l’única persona que els pot ajudar?

22.00

Aquesta és una història sobre crims no resolts en terres llunyanes, en ciutats ocultes després de la boirina. És una història sobre la maldat i sobre una lleial amistat. És una història sobre enyorança, esperança i cruels traïcions. Aquesta és la llegenda de Sally Jones.

12.90

CAT. Barreja de novel·la i còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Agus i els monstres enganxa els lectors i els fa riure fins a plorar.

16.00

Afortunada la generació que ha crescut amb l’Esperanza i La casa de Mango Street. Afortunats, també, els futurs lectors. Un llibre meravellós i ple d’humor que es queda per sempre amb nosaltres”, Maxine Hong Kingston.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !