x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La nena que va beure llum de lluna - Pati de Llibres
15.95
La nena que va beure llum de lluna
Català
Kelly Barnhill
Estrella Polar
A partir de
Categories
15.95
La nena que va beure llum de lluna

Aquesta és una historia d’éssers màgics que es comporten com persones corrents, i de persones corrents que es converteixen en éssers màgics.

Una bruixa amable i afectuosa, un monstre del pantà aficionat a la poesia, un ingenu drac diminut que espera créixer algun dia, una nena amb una màgia incontenible, un volcà i una ciutat aclaparada per la tristesa; i hi afegim unes cullerades de llum d’estrelles i de llum de lluna, un rajolí de conte de fades i un pessic d’humor.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

22.90

Una novel·la inquietant, terrorífica i excepcional.

14.90

Una història tendra, genuïna i commovedora. Un llibre per aprendre a acceptar-nos com som.

16.50

Escrita amb la sensibilitat, la ironia i la capacitat d’emocionar inconfusibles de l’autor d’El noi del pijama de ratlles, El meu germà es diu Jessica és una novel·la plenament actual, imprescindible per a totes les edats.

11.90

La nova i esperada novel·la de l’autor de Ciutat d’orfes i de La veritable confessió de Charlotte Doyle.

16.00

Afortunada la generació que ha crescut amb l’Esperanza i La casa de Mango Street. Afortunats, també, els futurs lectors. Un llibre meravellós i ple d’humor que es queda per sempre amb nosaltres”, Maxine Hong Kingston.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !