x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La Musa Fingida - Pati de Llibres
17.00
La Musa Fingida
Català
Max Besora
Males Herbes
A partir de
17.00
La Musa Fingida

Max Besora crea un calidoscopi de situacions absurdes que, per raons encara més absurdes, acaben esclatant en una violència descontrolada. Es tracta d’una novel·la plena de sentit de l’humor, que comença com un recull de contes però que, a poc a poc, va construint una obra coral, no només per la varietat de personatges que hi apareixen sinó també pels diversos de gèneres literaris que la conformen. Fins i tot, en un darrer episodi, Mandy Jane, la protagonista del llibre, s’encara a l’autor per a qüestionar-li les seves decisions, cosa que enceta una sèrie de reflexions sobre la responsabilitat de l’autor a l’hora d’escollir els temes de les seves obres, i, sobretot, la manera de tractar-los.

TAMBÉ US AGRADARAN
31.90

Un clàssic magníficament il·lustrat

11.90

Una emocionant i misteriosa aventura

16.90

Contes, Ciència-Ficció

14.90

Un testimoni excel·lent i una descripció minuciosa de la vida de poble i de les vacances d’estiu en aquells anys vuitanta al nostre país. 

15.00

Un clàssic dels setanta sobre el racisme i la intolerància d’una de les autores nord-americanes més estimades.

16.50

Escrita amb la sensibilitat, la ironia i la capacitat d’emocionar inconfusibles de l’autor d’El noi del pijama de ratlles, El meu germà es diu Jessica és una novel·la plenament actual, imprescindible per a totes les edats.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !