x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La Lena, en Trille i el mar - Pati de Llibres
  • La Lena, en Trille i el mar - Pati de Llibres
17.50
La Lena, en Trille i el mar
Català
Maria Parr
Nordica Infantil
A partir de
17.50
La Lena, en Trille i el mar

De vegades, la Lena pot ser ben desagradable. Perquè sempre ho fa tot tan difícil? Això és el que es pregunta en Trille, el seu millor amic. Aquest any serà especial perquè tindran una amiga nova, una nena molt dolça dels Països Baixos que es diu Birgitte.

 

Però la Lena tindrà unes quantes raons per estar empipada, també: el nou entrenador de l’equip la deixa sempre a la banqueta, el germanet que li faria tanta il·lusió tenir no arriba de cap manera i, per acabar-ho d’adobar, quan surten a navegar amb un rai que es faran ells mateixos, la cosa no va gens bé. I…ai, l’avi! Un dia surt a pescar i té un ensurt dels grossos! Aquest és, en definitiva, el relat d’un any de bojos en què la Lena, en Trille i l’avi hauran de lluitar contra les forces de la natura i contra ells mateixos.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

19.90

Realisme psicològic

15.00

«una història càlida i poderosa sobre l'amistat i el valor, que desborda enginy i màgia quotidiana».

16.50

Una esbojarrada comèdia sobre un avi atrapat en el cos d'un adolescent.

14.90

Un testimoni excel·lent i una descripció minuciosa de la vida de poble i de les vacances d’estiu en aquells anys vuitanta al nostre país. 

12.90

ESP. Tercera aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, on descobrim que el malvat Dr. Brot i en Nap temen el raig de l'Emmo.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !