x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La gran caminada - Pati de Llibres
19.90
La gran caminada
Català
Stephen King
Males Herbes
A partir de
19.90
La gran caminada

Cada any se celebra La Gran Caminada, un esport nacional retransmès en directe a les televisions de tot el país i seguit per milions de persones. És un esdeveniment de primera magnitud, un espectacle incomparable en què podem veure un centenar d’adolescents caminant en línia recta per una carretera, dia i nit, fins a morir; o més ben dit, fins que només en quedi un. Això sí, al guanyador se li concedirà qualsevol cosa que demani.

 

La gran caminada és l’obra més existencial de Stephen King, que va publicar aquest llibre amb el pseudònim de Richard Bachman. Una novel·la contundent i tensa fins a la taquicàrdia, sobre l’amistat i la desídia. Una història que també es pot llegir com una crítica a la guerra del Vietnam, o a qualsevol altra causa absurda a la qual els joves s’allisten sense saber ben bé per què, empesos per la manca de perspectives vitals que els ofereix la societat.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.90

Una història bestial de supervivència ambientada als espectaculars boscos de Finlàndia.

16.50

Una esbojarrada comèdia sobre un avi atrapat en el cos d'un adolescent.

15.95

Una meravellosa història per a totes les edats sobre els llaços que ens uneixen.

31.90

Un clàssic magníficament il·lustrat

16.95

El món de l'Axlin està infestat de monstres. Alguns ataquen als viatgers en els camins, d'altres assetgen els pobles fins que les arrasen completament i d'altres entren a les cases de nit per endur-se els nens mentre dormen.

15.90

Acompanya-la a les seves aventures pels mars del sud!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !