x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La gran caminada - Pati de Llibres
19.90
La gran caminada
Català
Stephen King
Males Herbes
A partir de
19.90
La gran caminada

Cada any se celebra La Gran Caminada, un esport nacional retransmès en directe a les televisions de tot el país i seguit per milions de persones. És un esdeveniment de primera magnitud, un espectacle incomparable en què podem veure un centenar d’adolescents caminant en línia recta per una carretera, dia i nit, fins a morir; o més ben dit, fins que només en quedi un. Això sí, al guanyador se li concedirà qualsevol cosa que demani.

 

La gran caminada és l’obra més existencial de Stephen King, que va publicar aquest llibre amb el pseudònim de Richard Bachman. Una novel·la contundent i tensa fins a la taquicàrdia, sobre l’amistat i la desídia. Una història que també es pot llegir com una crítica a la guerra del Vietnam, o a qualsevol altra causa absurda a la qual els joves s’allisten sense saber ben bé per què, empesos per la manca de perspectives vitals que els ofereix la societat.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.90

La nova i esperada novel·la de l’autor de Ciutat d’orfes i de La veritable confessió de Charlotte Doyle.

16.00

Aquesta és l’aventura d’un petit equip de futbol. Però també és una història sobre l’amistat, la família i el primer amor. Perquè no solament és important el que tu et proposes, sinó de qui t’envoltes per aconseguir-ho.

 

14.90

Explota el teu potencial i arribar a ser genial en allò que et proposis!

19.90

Realisme psicològic

11.90

Una emocionant i misteriosa aventura

15.00

Un clàssic dels setanta sobre el racisme i la intolerància d’una de les autores nord-americanes més estimades.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !