x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La casa de Mango Street - Pati de Llibres
  • La casa de Mango Street - Pati de Llibres
16.00
La casa de Mango Street
Català
Sandra Cisneros
L'ALTRA TRIBU
A partir de
Categories
16.00
La casa de Mango Street

Quan és adolescent, l’Esperanza i la seva família es traslladen a Mango Street, en un barri hispà als afores de Chicago. La casa nova, tot i suposar una millora, no és, ni de bon tros, la casa on ella voldria viure, i l’Esperanza es passa el dia somiant en el moment en què podrà tenir una casa pròpia. Les converses i discussions amb la seva germana petita i les seves amigues, les anècdotes dels veïns i veïnes del barri i la curiositat pel sexe i l’amor formen part de l’educació sentimental d’aquesta adolescent somiadora que lluitarà per empoderar-se i per la llibertat de triar el seu propi futur.

 

Lluminosa i vital, celebrada per la crítica, traduïda a més de vint llengües i estimada per lectors de totes les edats, La casa de Mango Street ha esdevingut tot un clàssic contemporani, una història plena de vida i sentit de l’humor amb uns personatges que s’escapen de les pàgines i ressonen molt més enllà de la lectura.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.80

«Només un autor realment excepcional pot escriure un llibre sobre nens amb prou habilitat per fer-lo interessant tant als joves com als adults. H. Burnett és una de les poques persones amb aquest do.».

11.90

Una història bestial de supervivència ambientada als espectaculars boscos de Finlàndia.

11.90

Deixa't soprendre!

19.90

Obra mestra del terror psicològic

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

17.00

Una denùncia sobre la normalització de la violència

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !