x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La casa de Mango Street - Pati de Llibres
  • La casa de Mango Street - Pati de Llibres
16.00
La casa de Mango Street
Català
Sandra Cisneros
L'ALTRA TRIBU
A partir de
Categories
16.00
La casa de Mango Street

Quan és adolescent, l’Esperanza i la seva família es traslladen a Mango Street, en un barri hispà als afores de Chicago. La casa nova, tot i suposar una millora, no és, ni de bon tros, la casa on ella voldria viure, i l’Esperanza es passa el dia somiant en el moment en què podrà tenir una casa pròpia. Les converses i discussions amb la seva germana petita i les seves amigues, les anècdotes dels veïns i veïnes del barri i la curiositat pel sexe i l’amor formen part de l’educació sentimental d’aquesta adolescent somiadora que lluitarà per empoderar-se i per la llibertat de triar el seu propi futur.

 

Lluminosa i vital, celebrada per la crítica, traduïda a més de vint llengües i estimada per lectors de totes les edats, La casa de Mango Street ha esdevingut tot un clàssic contemporani, una història plena de vida i sentit de l’humor amb uns personatges que s’escapen de les pàgines i ressonen molt més enllà de la lectura.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.00

Una denùncia sobre la normalització de la violència

22.00

Aquesta és una història sobre crims no resolts en terres llunyanes, en ciutats ocultes després de la boirina. És una història sobre la maldat i sobre una lleial amistat. És una història sobre enyorança, esperança i cruels traïcions. Aquesta és la llegenda de Sally Jones.

15.90

Acompanya-la a les seves aventures pels mars del sud!

14.90

Un testimoni excel·lent i una descripció minuciosa de la vida de poble i de les vacances d’estiu en aquells anys vuitanta al nostre país. 

14.90

Una història tendra, genuïna i commovedora. Un llibre per aprendre a acceptar-nos com som.

15.90

Una segona aventura de la Pippi!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !