x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La casa de la Mei - Pati de Llibres
  • La casa de la Mei - Pati de Llibres
  • La casa de la Mei - Pati de Llibres
  • La casa de la Mei - Pati de Llibres
17.50
La casa de la Mei
Català
Phyllis Root, Miquel Desclot (versió), Delphine Durand
Baula
A partir de
Categories
17.50
La casa de la Mei

La Mei i el seu gat Tei viuen en una casa justa per als dos. Comença a arribar gent, personatges alegres i del tot estrafolaris, com habitualment passa als llibres il·lustrats per Delphine Durand. La Mei i el Tei amplien la casa amb tot allò que els nouvinguts necessiten:

 

"TRUC-TRUC! –QUI HI HA?

L’ÀVIA CAMPARI

-EL GOS I JO NECESSITEM UNA HABITACIÓ AMB ARMARI."

 

En Quim Peiró, l’àvia Campari, els tres gatets, la Clara Prat, els tres ossets, un plat i una cullera... Al final hi ha tants personatges dins la casa, que no hi queda espai per a la Mei i el Tei. Així que hi posen remei fent-se una caseta just amb el que necessiten els dos: la cuina, el lavabo, el menjador i l’habitació.

 

En aquesta versió en català el text està escrit amb lletres majúscules, de pal, i està treballat poèticament per Miquel Desclot. Proposa un llenguatge poètic proper a l’absurd, amb rimes que fan somriure i ritmes dinàmics per avançar en el relat de l’ampliació de la casa de la Mei, una nena hospitalària que sempre fa una bona rebuda a qui truca a la porta i prepara una habitació pròpia per a cada nouvingut amb allò que ha demanat.

 

Els personatges van arribant un rere l’altre, de forma acumulativa. Cada vegada que algú arriba a casa de la Mei, a la cantonada inferior esquerra de cada pàgina esquerra s’hi veu un plànol de la casa amb la nova ampliació destacada de color vermell. A la pàgina dreta hi ha els personatges nouvinguts que ja fan ús del seu espai propi i es relacionen amb els anteriors convidats.

 

Llegireu el llibre moltíssimes vegades i obrireu les finestretes de cada habitació, desvetllant sorpreses que us faran riure sense parar. Gauidiu l’estona de diversió tot observant els milers de detalls que Delphine Durand ha dibuixat i omplert de colors alegres, com els seus personatges estrambòtics.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !