x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Flors per a l'Algernon - Pati de Llibres
19.90
Flors per a l'Algernon
Català
Daniel Keyes
Les Altres Herbes
A partir de
19.90
Flors per a l'Algernon

Guanyadora del premi NEBULA AWARD

 

Charlie Gordon, un home jove amb discapacitat mental, explica al seu dietari, en paraules pròpies d’un nen que tot just comença a escriure, les dificultats que es troba en el seu dia a dia. Fins que uns científics li plantegen la possibilitat d’operar-lo per aconseguir que sigui com els altres: li asseguren que si es deixa fer una petita intervenció al cervell no només contribuirà al progrés de la ciència sinó que incrementarà la seva intel·ligència. Ja ho han provat amb l’Algernon, un ratolí de laboratori, i l’experiment ha funcionat perfectament. Quan en Charlie accedeix a deixar-se operar és lluny de sospitar que la seva vida canviarà radicalment.

 

Flors per a l’Algernon és una d’aquelles novel.les que, després de llegir-les, t’acompanyen per sempre. Escrita amb un realisme psicològic colpidor, però alhora profundament emotiva, aquest clàssic de la literatura nord-americana ha captivat més de cinc milions de lectors des que es va publicar per primera vegada l’any 1966.

 

Hi ha pocs llibres que se’t quedin a dins tants dies després d’haver-los llegit. Flors per a l’Algernon va ser-ne un, per mi, i vull advertir-vos de l’efecte que tindrà en vosaltres: us farà reflexionar sobre la vostra pròpia vida i us trencarà el cor”, The Guardian

TAMBÉ US AGRADARAN
19.00

Una història de viatges, misteris, perills i grans amics. L’aventura que sempre has volgut viure!

12.90

Una de les novel·les guanyadores del Premi Llibreter 2019.

19.80

«Només un autor realment excepcional pot escriure un llibre sobre nens amb prou habilitat per fer-lo interessant tant als joves com als adults. H. Burnett és una de les poques persones amb aquest do.».

17.00

Una denùncia sobre la normalització de la violència

15.00

Un clàssic dels setanta sobre el racisme i la intolerància d’una de les autores nord-americanes més estimades.

22.90

Una novel·la inquietant, terrorífica i excepcional.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !