x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Ets genial - Pati de Llibres
14.90
Ets genial
Català
Matthew Syed
Flamboyant
A partir de
Categories
14.90
Ets genial

En Matthew Syed va ser esportista olímpic i número 1 al Regne Unit durant una colla d’anys i en aquest llibre parla, des de la seva experiència personal i amb un llenguatge planer, sobre com explotar el teu potencial i arribar a ser genial en allò que et proposis.

Oblida la idea de “o neixes amb un do o és impossible assolir allò que et proposes”.

 

Els consells i el guiatge d’en Matthew t’ajudaran a afrontar tant els reptes més quotidians (aprovar un examen, actuar en una obra de teatre escolar, fer trucs amb l’skate) com els més atrevits (ser una estrella del pop, guanyar un campionat internacional). Tot és qüestió de canviar de mentalitat, aixecar-te del sofà i entrenar la teva genialitat.

 

I SI POGUESSIS SER GENIAL EN (GAIREBÉ) QUALSEVOL COSA?

TAMBÉ US AGRADARAN
17.50

Preciosa continuació de Cors de gofra.

22.00

Aquesta és una història sobre crims no resolts en terres llunyanes, en ciutats ocultes després de la boirina. És una història sobre la maldat i sobre una lleial amistat. És una història sobre enyorança, esperança i cruels traïcions. Aquesta és la llegenda de Sally Jones.

16.50

Escrita amb la sensibilitat, la ironia i la capacitat d’emocionar inconfusibles de l’autor d’El noi del pijama de ratlles, El meu germà es diu Jessica és una novel·la plenament actual, imprescindible per a totes les edats.

16.00

Aquesta és l’aventura d’un petit equip de futbol. Però també és una història sobre l’amistat, la família i el primer amor. Perquè no solament és important el que tu et proposes, sinó de qui t’envoltes per aconseguir-ho.

 

19.00

Una història de viatges, misteris, perills i grans amics. L’aventura que sempre has volgut viure!

15.00

Un clàssic dels setanta sobre el racisme i la intolerància d’una de les autores nord-americanes més estimades.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !