x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Estimades màquines - Pati de Llibres
16.90
Estimades màquines
Català
carme torras
Males Herbes
A partir de
16.90
Estimades màquines

Sovint no som prou conscients de la importància que atorguem als artefactes tecnològics en el nostre dia a dia, hi interactuem de manera natural, gairebé inconscient, sense adonar-nos de fins a quin punt en depenem, i de com ens estan canviant la manera de pensar, de sentir i de relacionar-nos.

 

A Estimades màquines, Carme Torras —escriptora i professora d’investigació a l’Institut de Robòtica— recull deu relats que giren al voltant d’aquesta qüestió. Són històries quotidianes o misterioses, íntimes o divertides, que l’autora ha dividit en tres períodes. Les primeres, incloses a la secció «Màquines d’avui», il·lustren les implicacions ètiques que es deriven de l’ús i abús dels mitjans tecnològics en el moment actual. Pel que fa al segon grup de relats, reunits sota el lema «Màquines d’ahir», se’ns hi mostra la relació quasi nostàlgica que tenim amb la tecnologia que ha quedat obsoleta; i finalment, en les narracions que tanquen el volum, Torras s’endinsa de ple en el territori de la ciència-ficció, i especula sobre la deriva que podrien prendre els avenços en el camp de la robòtica i la intel·ligència artificial en un futur proper.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.90

Un testimoni excel·lent i una descripció minuciosa de la vida de poble i de les vacances d’estiu en aquells anys vuitanta al nostre país. 

17.00

Una denùncia sobre la normalització de la violència

19.00

Una història de viatges, misteris, perills i grans amics. L’aventura que sempre has volgut viure!

26.60

Una interessant recreació visual d'una obra eterna.

16.00

Afortunada la generació que ha crescut amb l’Esperanza i La casa de Mango Street. Afortunats, també, els futurs lectors. Un llibre meravellós i ple d’humor que es queda per sempre amb nosaltres”, Maxine Hong Kingston.

15.00

Un clàssic dels setanta sobre el racisme i la intolerància d’una de les autores nord-americanes més estimades.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !