x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Estimades màquines - Pati de Llibres
16.90
Estimades màquines
Català
carme torras
Males Herbes
A partir de
16.90
Estimades màquines

Sovint no som prou conscients de la importància que atorguem als artefactes tecnològics en el nostre dia a dia, hi interactuem de manera natural, gairebé inconscient, sense adonar-nos de fins a quin punt en depenem, i de com ens estan canviant la manera de pensar, de sentir i de relacionar-nos.

 

A Estimades màquines, Carme Torras —escriptora i professora d’investigació a l’Institut de Robòtica— recull deu relats que giren al voltant d’aquesta qüestió. Són històries quotidianes o misterioses, íntimes o divertides, que l’autora ha dividit en tres períodes. Les primeres, incloses a la secció «Màquines d’avui», il·lustren les implicacions ètiques que es deriven de l’ús i abús dels mitjans tecnològics en el moment actual. Pel que fa al segon grup de relats, reunits sota el lema «Màquines d’ahir», se’ns hi mostra la relació quasi nostàlgica que tenim amb la tecnologia que ha quedat obsoleta; i finalment, en les narracions que tanquen el volum, Torras s’endinsa de ple en el territori de la ciència-ficció, i especula sobre la deriva que podrien prendre els avenços en el camp de la robòtica i la intel·ligència artificial en un futur proper.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.90

Explota el teu potencial i arribar a ser genial en allò que et proposis!

19.90

Obra mestra del terror psicològic

17.50

Preciosa continuació de Cors de gofra.

12.90

Una de les novel·les guanyadores del Premi Llibreter 2019.

14.90

Una aventura increïble!

19.80

«Només un autor realment excepcional pot escriure un llibre sobre nens amb prou habilitat per fer-lo interessant tant als joves com als adults. H. Burnett és una de les poques persones amb aquest do.».

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !