x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els estels - Pati de Llibres
  • Els estels - Pati de Llibres
15.00
Els estels
Català
Jacques Goldstyn
Juventud
A partir de
15.00
Els estels

Un nen jueu i una nena musulmana es troben al parc i de seguida descobreixen que comparteixen la mateixa passió per les estrelles. Però els seus pares no volen comprendre-ho…

 

En Jacob ha de cuidar-se de les seves germanetes i aprendre a portar el negoci familiar, però ell està tot el dia pensant en els estels i fascinat amb els misteris de l’espai. El seu somni és ser astronauta. L’Aisha també ha de cuidar-se dels seus tres germans i respectar la seva cultura familiar, però la seva passió pels estels és tan gran que mai perd l’oportunitat de descobrir els secrets de l’univers. Quan els seus camins es creuen al parc, els nens es fan inseparables, «com estels bessons». Però l’amistat que es forja entre ells no és acceptada pels adults… Després de tot, en Jacob és jueu i l’Aisha, musulmana…

 

 

Els estels trasllada al lector al barri de Mile-End de Montreal, amb els seus bagels, les seves escales, les seves cases, la seva població eclèctica… i les seves diferents religions. Però podria tractar-se de qualsevol barri multicultural de moltes de les grans ciutats del nostre planeta. Encara que les diferències culturals moltes vegades puguin resultar un tema delicat, Goldstyn l’aborda amb molta tendresa i humor, i sobretot emfatitzant el que ens uneix més que el que ens separa. Al centre d’aquesta història hi ha la importància de creure en els somnis, d’aferrar-se a ells i perseguir-los, sense importar els obstacles que la vida, i els adults, puguin posar en el nostre camí.

 

Un àlbum excepcional adreçat a tots els públics.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.95

Aventures, misteris, secrets!

16.00

Segueix les seves activitats durant tot el dia en aquest llibre amb mil detalls que voldràs descobrir una vegada i una altra.

16.50

Aquest llibre ens convida a explorar què fer en el nostre planeta i com vivim en ell.

12.50

Un àlbum que treballa la gelosia entre germans amb un plantejament positiu, centrant l’atenció en les qualitats que fan únic i especial a cada fill.

19.50

Noves aventures d'en Bob, el carter de l'espai!

26.60

Una interessant recreació visual d'una obra eterna.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !