x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Els elefants viatgers - Pati de Llibres
14.90
Els elefants viatgers
Català
Guillaume Cornet
Blume
A partir de
14.90
Els elefants viatgers

Segueix la ruta dels elefants i juga a fer de detectiu!!!

 

• Fes la maleta i en marxa! Acompanya els elefants en aquesta extraordinària aventura al voltant del món. 

 

• Des dels gratacels de Sydney, Nova York i Tòquio fins a la selva amazònica i els boscos de Madagascar, els elefants descobriran alguns dels llocs més impressionants del planeta. 

 

• Cada parada de l’itinerari és una recreació fantàstica d’una destinació famosa, plena d’una infinitat de coses que hauràs de buscar. T’hi atreveixes?

TAMBÉ US AGRADARAN
24.90

Capbussa’t a les profunditats de l’oceà i descobreix les criatures marines que hi viuen i els hàbitats subaqüàtics. Un llibre a tot color amb increïbles il·lustracions i un format que farà les delícies dels petits col·leccionistes i apassionats per la natura.

14.90

Busca la sortida dels endimoniats laberints d'aquest llibre amb il.lustracions meravelloses, troba objectes amagats i resol nous reptes misteriosos i trencaclosques per salvar la situació.

24.90

Una recopilació d’ESDEVENIMENTS ESPECTACULARS de la natura, MIGRACIONS ÈPIQUES i COMPORTAMENTS EXTRAORDINARIS!

17.90

Estem entusiasmades amb aquesta proposta artística completament oberta (no conté ni una sola indicació textual!). Hervé Tullet ofereix els materials (plantilles) i el suport (llibre quadern) amb els quals els infants deixen fluir la pròpia creativitat sense cap limitació.

23.50

Un pop-up explosiu!

19.00

Després del gran èxit d’El gran llibre de les cuques i El gran llibre de les bèsties, ara arriba El gran llibre del mar.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !