x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El Petit Príncep pop up CAT. - Pati de Llibres
  • El Petit Príncep pop up CAT. - Pati de Llibres
  • El Petit Príncep pop up CAT. - Pati de Llibres
  • El Petit Príncep pop up CAT. - Pati de Llibres
29.50
El Petit Príncep pop up CAT.
Català
Antoine de Saint-Éxupery
Salamandra
A partir de
Categories
29.50
El Petit Príncep pop up CAT.

CAT. Un aviador té una avaria al desert. Mentre arregla l’avió, se li acosta un nen. La mirada innocent i el pensament ingenu del petit príncep fan centrar l’atenció de l’aviador i dels lectors en allò que és essencial. Preocupat perquè els baobabs poden créixer com males herbes al seu petit planeta i foradar-lo per dins, el nen demana a l’aviador que li dibuixi un xai que se’ls mengi quan encara són herbetes que despunten de terra. Però, i si el xai es menja també la flor del petit príncep? Els seus dubtes són preguntes constants a l’aviador, que a través del que li diu el petit príncep va coneixent el viatge que fa per l’univers a la recerca de respostes, i dibuixos!, que l’ajudin en la vida diària quan torni a la seva estrella.

 

Els lectors descobrim a través del diàleg de l’aviador amb el nen que allà on ha estat el petit príncep ha trobat adults als quals no ha entès i que no l’han entès a ell, dedicats a tasques absurdes com donar ordres, comptar estels i guardar els comptes al calaix o encendre i apagar un fanal...

 

La narració de l’aviador situa els lectors en la necessitat de canviar la perspectiva per reflexionar amb nous paràmetres i poder entendre allò que és essencial, que sovint és invisible als ulls.


El text íntegre i les il·lustracions de Saint-Éxupery adquireixen una nova dimensió en aquesta edició pop-up. La tria del paper mate voluminós en què s’ha imprès l’obra amplifica les aquarel·les, omplint de calidesa les pàgines del llibre, que combinen de manera sorprenentment elegant fons blancs amb pestanyes vermelles, fons vermells amb pestanyes blanques, negres, grogues i vermelles.

 

Els enginys de l’arquitectura del paper donen una visió també sorprenent del desenvolupament de la història, fent, per exemple, que quan el petit príncep demana a l’aviador que li dibuixi un xai, en la doble pàgina es vegin només els textos, mentre que els diferents intents de dibuix que fa l’aviador es desvetllen només quan s’aixequen les pestanyes.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !