x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El nen que criava dracs - Pati de Llibres
13.95
El nen que criava dracs
Català
Andy Shepherd
Pagès editors
A partir de
Categories
13.95
El nen que criava dracs

Una divertidíssima i escandalosa aventura.

 

Quan en Thomas descobreix una planta vella i estranya al fons del jardí de l’avi, no li sembla gran cosa. Però s’endú a casa una curiosa fruita de l’arbre... i té l’espant i l’alegria més grans de la seva vida quan en surt un drac diminut! La planta és una pitahaya, anomenada “fruita de drac”, i ara en Thomas té el seu propi drac, en Fulgor. En Thomas aviat descobreix que la vida amb en Fulgor és molt divertida, però també molt... imprevisible. Sí, els dracs són meravellosos, però també et calen foc al raspall de dents i et pengen els calçotets de l’antena de la tele. En Thomas ha d’aprendre a tenir cura d’en Fulgor, i de pressa. I després passa una cosa extraordinària: s’obren més fruites de l’arbre. És oficial, en Thomas cria dracs...

TAMBÉ US AGRADARAN
29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

15.90

La versió infantil de la millor literatura de detectius.

17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

15.90

Una segona aventura de la Pippi!

12.90

ESP. Segona aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, amb gran protagonisme del Cheff Roll i la primera aparició del malvat Dr. Brot.

12.90

CAT. Segona aventura de la sèrie d’Agus i els monstres, amb gran protagonisme del Cheff Roll i la primera aparició del malvat Dr. Brot.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !