x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El meu germà es diu Jessica - Pati de Llibres
16.50
El meu germà es diu Jessica
Català
John Boyne
Empúries
A partir de
Categories
16.50
El meu germà es diu Jessica

El nou llibre crossover de l'autor d'El noi del pitjama de ratlles.

 

La vida d’en Sam sempre ha estat tranquil·la. És una mica solitari, li costa fer amics i els seus pares, tan atrafegats en l’alta política britànica, sovint el fan sentir invisible. Per sort per a en Sam, el seu germà gran, en Jason, sempre hi és. En Sam adora en Jason: és amable, popular i el millor jugador de futbol que ha vist mai. Però una tarda en Jason reuneix la família per dir-los que fa temps que porta un secret a dins, un secret que els vol explicar. Els pares, en sentir-lo, no en volen saber res i en Sam, simplement, no ho entén. Perquè què has de pensar si el teu germà et diu que és una noia i que sempre s’ha sentit així? Que, de fet, no és el teu germà, sinó... la teva germana.

 

Escrita amb la sensibilitat, la ironia i la capacitat d’emocionar inconfusibles de l’autor d’El noi del pijama de ratlles, El meu germà es diu Jessica és una novel·la plenament actual, imprescindible per a totes les edats.

 

 

TAMBÉ US AGRADARAN
14.90

Una aventura increïble!

11.90

Deixa't soprendre!

17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

19.00

S'acosta l'ickabog...

15.00

Un clàssic dels setanta sobre el racisme i la intolerància d’una de les autores nord-americanes més estimades.

11.90

La nova i esperada novel·la de l’autor de Ciutat d’orfes i de La veritable confessió de Charlotte Doyle.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !