x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El maletí de la doctora Molly - Pati de Llibres
14.00
El maletí de la doctora Molly
Català
Miriam Moss
Baula
A partir de
14.00
El maletí de la doctora Molly

A la Molly li encanta disfressar-se i avui ha decidit convertir-se en la doctora Molly! Amb el seu maletí màgic aconseguirà curar les malalties de tots els seus pacients: el refredat de l’Ós Polar, el cop del Cocodril i la gola irritada del Pelicà. Però qui solucionarà el rugit dels seus budells? També la doctora Molly, que els prepararà un pícnic fantàstic!

TAMBÉ US AGRADARAN
40.95

Llibre i peluix gris El monstre de colors.

16.00

Àlbum il·lustrat El monstruo de colores (esp.), d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

15.00

Un clàssic que anima a l'autoafirmació i l'empatia enfront dels estereotips i la incomprensió.

15.90

Un magnífic àlbum que ens parla de diversitat, convivència i tolerància.

16.00

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.

14.95

El tercer llibre de la saga que va iniciar L'ovelleta que va venir a sopar, el qual s'ha convertit en tot un clàssic de la literatura infantil: una història plena de valors com l'amistat, la generositat i l'acceptació de les diferències.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !