x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El llibre dels gnoms. Dades, llegendes, disbarats - Pati de Llibres
  • El llibre dels gnoms. Dades, llegendes, disbarats - Pati de Llibres
17.90
El llibre dels gnoms. Dades, llegendes, disbarats
Català
Maciej Szymanowicz
Lata de sal
A partir de
17.90
El llibre dels gnoms. Dades, llegendes, disbarats

Els gnoms no existeixen i, a més, són invisibles, per la qual cosa l’estudi dels seus costums presenta moltes dificultats. És per això que el llibre que deixo a les vostres mans és encara més valuós, ja que és el fruit de [diverses] hores d’anàlisi científica i molts anys de pensaments fantasies. A les seves pàgines s’hi amaguen molts secrets, coses interessants, com ara: l’origen dels gnoms; on viuen; les seves maneres de viatjar; quins esports practiquen; la seva anatomia.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.90

Rodolí, pingüí, rodolí!

40.95

Llibre i peluix groc El monstre de colors.

15.00

Amb aquest clàssic veureu com canvia un grup d’elefants que educava de manera diferent els petits segons el gènere. Una elefanteta farà que elefants i elefantes s’eduquin en la igualtat.

24.90

Capbussa’t a les profunditats de l’oceà i descobreix les criatures marines que hi viuen i els hàbitats subaqüàtics. Un llibre a tot color amb increïbles il·lustracions i un format que farà les delícies dels petits col·leccionistes i apassionats per la natura.

15.00

Un àlbum excepcional adreçat a tots els públics.

18.50

Un gran llibre de coneixements per a ments curioses! 365 preguntes de diverses àrees científiques (astronomia, física i química, geografia, matemàtiques, medicina, paleontologia, zoologia). Petits i grans, passeu les pàgines, cerqueu respostes i el coneixement brollarà!

 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !