x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El jardí secret - Pati de Llibres
19.80
El jardí secret
Català
Frances Hodgson Burnett
Viena Edicions
A partir de
Categories
19.80
El jardí secret

«Només un autor realment excepcional pot escriure un llibre sobre nens amb prou habilitat per fer-lo interessant tant als joves com als adults. H. Burnett és una de les poques persones amb aquest do.»

 

Després de perdre els pares a l’Índia a causa d’una epidèmia, Mary Lennox, una nena de nou anys malcriada i insuportable, viatja a Anglaterra per anar a viure amb els seu oncle, Archibald Craven, que no sembla disposat a mostrar cap mena d’interès per ella. Per si això fos poc, la nova llar de la Mary és una mansió perduda enmig del no-res, amb més de cent habitacions, la majoria de les quals tancades amb pany i clau. Només la jove criada de la casa, una noieta anomenada Martha, sembla disposada a perdre el temps amb la Mary, explicant-li coses sobre la casa, els camps que l’envolten i un misteriós jardí tancat des de fa anys; tants, que ja ningú no recorda ben bé on és.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.00

Aquesta és l’aventura d’un petit equip de futbol. Però també és una història sobre l’amistat, la família i el primer amor. Perquè no solament és important el que tu et proposes, sinó de qui t’envoltes per aconseguir-ho.

 

19.00

S'acosta l'ickabog...

14.90

Explota el teu potencial i arribar a ser genial en allò que et proposis!

14.90

Una història tendra, genuïna i commovedora. Un llibre per aprendre a acceptar-nos com som.

12.90

Una de les novel·les guanyadores del Premi Llibreter 2019.

22.00

Aquesta és una història sobre crims no resolts en terres llunyanes, en ciutats ocultes després de la boirina. És una història sobre la maldat i sobre una lleial amistat. És una història sobre enyorança, esperança i cruels traïcions. Aquesta és la llegenda de Sally Jones.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !