x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El famosíssim catàleg de Walker & Dawn - Pati de Llibres
19.00
El famosíssim catàleg de Walker & Dawn
Català
Davide Morosinotto
Viena Edicions
A partir de
19.00
El famosíssim catàleg de Walker & Dawn

Som al Mississipí, pels volts del 1900. Quatre amics que han sortit a pescar troben una llauna rovellada i enfonsada al fang que conté una petita fortuna: tres monedes de dòlar! Després de rumiar-s’hi molt, decideixen gastar-se’ls en algun dels meravellosos productes que es venen per correu a través del Famosíssim Catàleg de Walker & Dawn, però quan els arriba el paquet, no conté el que esperaven, sinó un rellotge de ferroviari espatllat. I és així com decideixen emprendre un viatge fins a les oficines de la companyia, a Chicago, per reclamar el que és seu, sense imaginar-se que s’estan ficant en una perillosa trama de lladres, traïdors i assassins sense escrúpols.

TAMBÉ US AGRADARAN
31.90

Un clàssic magníficament il·lustrat

16.50

Una esbojarrada comèdia sobre un avi atrapat en el cos d'un adolescent.

16.90

Marcel·lí (cat.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

16.00

Afortunada la generació que ha crescut amb l’Esperanza i La casa de Mango Street. Afortunats, també, els futurs lectors. Un llibre meravellós i ple d’humor que es queda per sempre amb nosaltres”, Maxine Hong Kingston.

12.90

ESP. Quarta aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, on coneixem les fades i els follets de Verduria i, a més, descobrim que els amics fan que tot valgui la pena.

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !