x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Dolent - Pati de Llibres
15.00
Dolent
Català
Lorenz Pauli, Kathrin Schärer
Takatuka
A partir de
15.00
Dolent

Els animals de la granja acostumen a ser amables i respectuosos els uns amb els altres, però avui, per divertir-se, han decidit fer entremaliadures.  

El gos espanta el gall, la cabra es menja les flors de l’hort i el porc fa veure que tot sol s’ha acabat tot el que hi havia a la menjadora. Però quan apareix el ratolí i el gat demana el seu torn per poder fer una dolenteria, tots reaccionen amb por: quina en durà de cap? El que no s’esperaven era la reacció de l’animal més bon jan de la granja, el cavall, que acaba aixafant —aparentment— el ratolí amb la pota.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.95

Un conte preciós sobre el poder dels records i la màgia de l'amistat.

14.90

Pàgines plenes de detalls fabulosos i divertits!

29.90

Un àlbum de gran format ple de solapes per descobrir els secrets dels dolents més famosos dels contes: ogres, llops i bruixes!

15.00

Un viatge imaginari al món dels monstres.

15.95

"3, 2, 1... Ens envolem cap a una nova aventura amb en Nyac-nyac, el monstre menjallibres! Acompanya'ns mentre posa de cap per avall toooota la meva habitació i es troba un drac!!!"

12.50

Un àlbum que treballa la gelosia entre germans amb un plantejament positiu, centrant l’atenció en les qualitats que fan únic i especial a cada fill.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !