x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Desencuentros - Pati de Llibres
  • Desencuentros - Pati de Llibres
  • Desencuentros - Pati de Llibres
  • Desencuentros - Pati de Llibres
22.00
Desencuentros
Castellà
Jimmy Liao
Barbara Fiore Editora
A partir de
22.00
Desencuentros

Desencuentros és l’obra més coneguda de Liao, portada al cinema, parla poèticament de la incertesa a través de dos personatges: “Son como la mayoría de la gente de la ciudad, que no llegan a conocerse en la vida, pese a vivir todos en el mismo sitio...” Ell sempre va cap a la dreta, ella sempre va cap a l’esquerra. Viuen aliens l’un a l’altre tota la tardor i els inicis de l’hivern. Un dia de ple hivern es troben en una placeta circular i senten l’amor a primera vista. Viuen intensament el dia junts i al vespre s’intercanvien els números de telèfon. Però de cop plou a bots i barrals, i l’endemà tots dos s’adonen que només guarden de l’altre un paperet, amb la tinta escampada, on no s’hi pot llegir res. Es busquen en la ciutat, però l’atzar i les rutines fan que, tot i passar pels mateixos carrers, no es trobin. A finals de desembre els veiem fent la bossa amb la intenció de marxar de la ciutat. Ell continua anant cap a la dreta; ella, cap a l’esquerra. Neva. En algun moment canvien la pròpia rutina i els veiem moure’s en direccions oposades a les habituals. Ara ell va cap a l’esquerra i ella cap a la dreta. Es troben.


Liao utilitza a Desencuentros el mateix recurs que a Hermosa soledad per fer-nos entrar en la lectura de la història i avançar: cada doble pàgina va encapçalada per la data, temps cronològic, i una referència al temps atmosfèric que aquí no només està directament relacionada amb les emocions que viuen els personatges en cada moment, sinó que també les explica: “7 de noviembre. Tiempo cubierto y húmedo, como si el invierno estuviera al llegar, lo que provoca un cierto decaimiento.”
Els protagonistes de Desencuentros semblen donar vida als personatges del poema “Amor a primera vista” de la Premi Nobel de Literatura Wislawa Szymborska. L’àlbum s’obre amb la primera estrofa del poema: “Ambos están convencidos / de que los ha unido un sentimiento repentino. / Es hermosa esa seguridad, / pero la inseguridad es más hermosa.”

TAMBÉ US AGRADARAN
16.00

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.

26.00

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar... i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis es

15.90

Un magnífic àlbum que ens parla de diversitat, convivència i tolerància.

12.25

Creus que el que fas és difícil?

Atreveix-te a treballar en una granja de dinosaures!

15.00

Un clàssic que anima a l'autoafirmació i l'empatia enfront dels estereotips i la incomprensió.

15.00

Amb aquest clàssic veureu com canvia un grup d’elefants que educava de manera diferent els petits segons el gènere. Una elefanteta farà que elefants i elefantes s’eduquin en la igualtat.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !