x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • CAT. PELUIX MONSTRE VERD. EL MONSTRE DE COLORS - Pati de Llibres
24.95
CAT. PELUIX MONSTRE VERD. EL MONSTRE DE COLORS
Català
Anna Llenas
n/d
A partir de
Categories
24.95
CAT. PELUIX MONSTRE VERD. EL MONSTRE DE COLORS

Aquest PELUIX VERD del monstre de colors (cat.) d’Anna Llenas us acompanyarà en totes les situacions on les emocions es desbordin: en les nits, per superar la por a la foscor; en els conflictes amb amics i germans, per superar la ràbia i la gelosia; en els dies clars i lluminosos, per compartir l’alegria; en les estones de pau, per transmetre la calma, i, també, en els moments de benestar, per compartir l’amor.

 

És un bon regal per acompanyar un dels llbres del monstre de colors (àlbum, pop up, quadern) i donar a conèixer als més petits aquest monstre verd, que de ben segur esdevindrà un company inseparable.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.90

Una cria de llebre vol demostrar al seu pare que se l’estima molt. Tots dos entren en una competició per mostrar la mida tan gran de l’amor que senten per l’altre. Inclou el peluix de la llebre.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: un Barbapapà, membre de la família més coneguda de la literatura infantil.

50.00

Val regal 50 €

40.95

Llibre i peluix vermell El monstre de colors.

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: un Barbapapà, membre de la família més coneguda de la literatura infantil.

16.50

La història de l'Erugueta Goluda d'Eric Carle en l'edició petita en català de pàgines de cartró per a nadons. Inclou el peluix de l'Erugueta.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !