x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Capitana Rosalie - Pati de Llibres
11.95
Capitana Rosalie
Català
Timothée de Fombelle
Animallibres
A partir de
Categories
11.95
Capitana Rosalie

Hivern de 1917. La Rosalie té cinc anys i és una capitana amb una missió molt secreta: aprendre a llegir. La mare li llegeix en veu alta les cartes que el pare els envia des del front. Però a mesura que la missió avança, la Rosalie comença a desxifrar lletres, paraules, frases, fins que arriba el dia que és capaç de llegir tota sola. Llavors descobrirà la veritat sobre la guerra i les seves conseqüències.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.90

ESP. Segona aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, amb gran protagonisme del Cheff Roll i la primera aparició del malvat Dr. Brot.

15.90

La versió infantil de la millor literatura de detectius.

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

12.90

ESP. Quarta aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, on coneixem les fades i els follets de Verduria i, a més, descobrim que els amics fan que tot valgui la pena.

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

14.90

Què faries si poguessis parlar i escoltar els animals? I si desapareguessin i fossis l’única persona que els pot ajudar?

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !