x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Caminant junts per la lluna - Pati de Llibres
  • Caminant junts per la lluna - Pati de Llibres
14.90
Caminant junts per la lluna
Català
pep puig
L'ALTRA TRIBU
A partir de
Categories
14.90
Caminant junts per la lluna

Una catàstrofe. Un cop més, l’agost ha passat volant. És l’hora violeta. A la platja d’Altafulla quatre amics aprofiten per fer l’últim bany de l’estiu. Al cel s’hi mou un gran núvol de tempesta. Un fil de lluna apareix i desapareix a cada moment. El Pitus, que sempre va a la seva, s’ha tret el banyador i s’ha posat de cap per avall. El Marcel, el narrador d’aquesta història, només vol que arribi la nit per trobar-se d’amagat amb la Guida, l’enigmàtica germana de l’Enzo. El Júnior, que no ha fet l’estirada ni sembla que vulgui fer-la, gaudeix de les onades com quan tenia deu anys. L’únic que no es banya és l’Enzo. Per alguna raó que desconeixem, s’ha quedat assegut a la vora, jugant amb una pedra a la mà. El Marcel el mira un moment i l’Enzo li torna la mirada. De tant en tant, un llampec il·lumina el capvespre. Uns instants més i l’estiu ja s’haurà acabat. Potser és el moment, doncs, de tornar al principi i donar una mica més de temps a aquest grup de nois, abans no es facin grans del tot.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

15.90

Una segona aventura de la Pippi!

16.00

Afortunada la generació que ha crescut amb l’Esperanza i La casa de Mango Street. Afortunats, també, els futurs lectors. Un llibre meravellós i ple d’humor que es queda per sempre amb nosaltres”, Maxine Hong Kingston.

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

14.90

Explota el teu potencial i arribar a ser genial en allò que et proposis!

17.00

Una denùncia sobre la normalització de la violència

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !