x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Bru Artiac. Operació Cul de la Lleona - Pati de Llibres
15.00
Bru Artiac. Operació Cul de la Lleona
Català
Enric Gomà
Cruïlla
A partir de
Categories
15.00
Bru Artiac. Operació Cul de la Lleona

El Grumoll, el Bru i la seva família viuen molt tranquils a Barcelona, fins que un dia el pare arriba amb una notícia bomba: els de la feina el traslladen a Girona. El Bru i la seva germana posen el crit al cel. Girona? Ells no hi volen pas anar!


El Bru comença en una nova escola i ha de fer nous amics. Tot sembla que va més o menys bé fins que un dia, en una visita al Tapís de la Creació, algú tira una pedra amb un tirador i trenca el vidre protector de l'obra. I el pitjor és que li tiren les culpes al Bru!


A partir de llavors, el Bru se les haurà d'empescar per descobrir el culpable i lliurar-se del càstig. Mentrestant, haurà d'esquivar els cops de puny del Narcís i investigar quina en duen de cap els científics que viuen davant de casa seva. Al Bru se li ha girat feina!

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

«una història càlida i poderosa sobre l'amistat i el valor, que desborda enginy i màgia quotidiana».

16.50

Una altra aventura de La Sara i el Pelut... Amb molt d’humor, jugant amb dobles sentits, i amb la tendresa que l'autor posa en els personatges còmplices d’aquesta aventura.

16.90

Marcel·lí (cat.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

31.90

Un clàssic magníficament il·lustrat

11.95

Una joia.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !