x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Ana de las Tejas Verdes - Pati de Llibres
  • Ana de las Tejas Verdes - Pati de Llibres
  • Ana de las Tejas Verdes - Pati de Llibres
31.90
Ana de las Tejas Verdes
Castellà
Lucy Maud Montgomery, Antonio Lorente
Baula
A partir de
31.90
Ana de las Tejas Verdes

La vida d'Ana Shirley, òrfena des dels dos anys, mai ha estat fàcil, però un inesperat error la portarà a trobar la llar que mai va tenir al costat dels germans Cuthbert en la seva granja de Tejas Verdes. Ja entrats en anys, els Cuthbert esperaven rebre de l'orfenat a un noi que alleugés el pes de les labors agrícoles, però en el seu lloc va arribar Ana.

 

Després del rebuig inicial, tots dos queden fascinats per la viva imaginació d'aquesta pèl-roja d'11 anys i la riquesa de la seva personalitat. Així doncs, abandonen el seu objectiu inicial de comptar amb algú que els ajudi, en trobar en Ana a algú a qui cuidar.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.90

Acompanya-la a les seves aventures pels mars del sud!

14.90

Una aventura increïble!

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

12.90

ESP. Tercera aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, on descobrim que el malvat Dr. Brot i en Nap temen el raig de l'Emmo.

12.90

ESP. Quarta aventura de la sèrie d’Agus y los monstruos, on coneixem les fades i els follets de Verduria i, a més, descobrim que els amics fan que tot valgui la pena.

17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !