x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Ana de las Tejas Verdes - Pati de Llibres
  • Ana de las Tejas Verdes - Pati de Llibres
  • Ana de las Tejas Verdes - Pati de Llibres
31.90
Ana de las Tejas Verdes
Castellà
Lucy Maud Montgomery, Antonio Lorente
Baula
A partir de
31.90
Ana de las Tejas Verdes

La vida d'Ana Shirley, òrfena des dels dos anys, mai ha estat fàcil, però un inesperat error la portarà a trobar la llar que mai va tenir al costat dels germans Cuthbert en la seva granja de Tejas Verdes. Ja entrats en anys, els Cuthbert esperaven rebre de l'orfenat a un noi que alleugés el pes de les labors agrícoles, però en el seu lloc va arribar Ana.

 

Després del rebuig inicial, tots dos queden fascinats per la viva imaginació d'aquesta pèl-roja d'11 anys i la riquesa de la seva personalitat. Així doncs, abandonen el seu objectiu inicial de comptar amb algú que els ajudi, en trobar en Ana a algú a qui cuidar.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.95

Una meravellosa història per a totes les edats sobre els llaços que ens uneixen.

14.90

Què faries si poguessis parlar i escoltar els animals? I si desapareguessin i fossis l’única persona que els pot ajudar?

12.90

CAT. Barreja de novel·la i còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Agus i els monstres enganxa els lectors i els fa riure fins a plorar.

16.95

Quin és el preu que pagaries per ser famós?

16.95

El món de l'Axlin està infestat de monstres. Alguns ataquen als viatgers en els camins, d'altres assetgen els pobles fins que les arrasen completament i d'altres entren a les cases de nit per endur-se els nens mentre dormen.

11.90

La nova i esperada novel·la de l’autor de Ciutat d’orfes i de La veritable confessió de Charlotte Doyle.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !