x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • A cals veïns - Pati de Llibres
  • A cals veïns - Pati de Llibres
15.90
A cals veïns
Català
Hélène Lasserre
Birabiro
A partir de
15.90
A cals veïns

Un magnífic àlbum que ens parla de diversitat, convivència i tolerància.

 

Pingüins que arriben, la senyora pop que se’n va, un arbre que creix per la finestra, un drac que es convida a casa de les seves parentes, les serps, una ovella que vola sobre una escombra màgica, un estruç que balla, un gos Pare Noel, lleons aristòcrates, fantasmes i una bruixa… Tot això alegra la fantàstica vida quotidiana dels meravellosos veïns. Les pàgines es giren i els murs cauen. Veniu a visitar l’edifici més alegre del barri!

TAMBÉ US AGRADARAN
17.90

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és supertímid. La Júlia és supercuriosa.

26.60

Una interessant recreació visual d'una obra eterna.

23.00

Com a les dues anteriors obres de la sèrie Ratolins Aventurers (Lindbergh i Armstrong), Kuhlmann aconsegueix submergir el lector en un apassionant viatge entre la història i la fantasia.

24.95

Un conte il·lustrat en format gran i de 64 pàgines, sobre els vincles que ens uneixen.

12.25

Creus que el que fas és difícil?

Atreveix-te a treballar en una granja de dinosaures!

18.00

Cada hora que passa, mil tones de plàstic van a parar als oceans. L'equivalent a un camió ple de plàstic per minut! Pel fet de ser artificial, invasora, contaminant i tenir una vida tan llarga, es mereix tenir els dies comptats!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !