x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • A cals veïns - Pati de Llibres
  • A cals veïns - Pati de Llibres
15.90
A cals veïns
Català
Hélène Lasserre
Birabiro
A partir de
15.90
A cals veïns

Un magnífic àlbum que ens parla de diversitat, convivència i tolerància.

 

Pingüins que arriben, la senyora pop que se’n va, un arbre que creix per la finestra, un drac que es convida a casa de les seves parentes, les serps, una ovella que vola sobre una escombra màgica, un estruç que balla, un gos Pare Noel, lleons aristòcrates, fantasmes i una bruixa… Tot això alegra la fantàstica vida quotidiana dels meravellosos veïns. Les pàgines es giren i els murs cauen. Veniu a visitar l’edifici més alegre del barri!

TAMBÉ US AGRADARAN
21.50

La vida de Jacominus Gainsborough.

23.00

Com a les dues anteriors obres de la sèrie Ratolins Aventurers (Lindbergh i Armstrong), Kuhlmann aconsegueix submergir el lector en un apassionant viatge entre la història i la fantasia.

40.95

Llibre i peluix verd El monstre de colors. 

14.95

El tercer llibre de la saga que va iniciar L'ovelleta que va venir a sopar, el qual s'ha convertit en tot un clàssic de la literatura infantil: una història plena de valors com l'amistat, la generositat i l'acceptació de les diferències.

20.00

Cinquanta anys solcant els mars: en temps de pau i de guerra, en calma i assotat per la tempesta. La història de Clementine i la vida del seu capità, deixants vibrants plasmats amb gran realisme.

10.95

Inspirat en l'obra de la Casa dels Ratolins

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !