x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Zona Zombi 7. La fortalesa del capità Memo - Pati de Llibres
  • Zona Zombi 7. La fortalesa del capità Memo - Pati de Llibres
  • Zona Zombi 7. La fortalesa del capità Memo - Pati de Llibres
10.00
Zona Zombi 7. La fortalesa del capità Memo
Català
Peter Walker (pseudònim)
Baula
A partir de
Categories
10.00
Zona Zombi 7. La fortalesa del capità Memo

Tal com diu l’Òscar Vendrell: “No es diu perquè no interessa que se sàpiga, no volen que s’estengui el pànic, però el món és ple de criatures infernals, de depredadors que et volen mossegar, que se’t volen menjar. I si t’atrapen, ja has begut oli, no hi ha escapatòria.
 Per sort, hi ha gent experta que els combat i que pot salvar la humanitat de l’extinció. Sense ells estaríem perduts. La Colla AZ n’és un exemple.
 El món viu al marge d’aquesta realitat, però tu ara ja ho saps.” Max, Charles, Biel, Paula i Thaís formen la colla AZ, que té la missió de mantenir a ratlla els zombis que amenacen els humans a Morisville.


Els autors d’aquesta sèrie, publicada sota pseudònim, han sabut crear una col·lecció que enganxa els preadolescents i els fa viure aventures trepidants tenint ben present l’humor i amb una concepció ben dinàmica del desenvolupament de l’acció. El que es diu als llibres està ben connectat amb la manera com s’explica. En els textos trobareu tipografies escalofriants quan el que diu el text és escalofriant, per exemple. I sempre es respecta el sentit occidental de la lectura (d’esquerra a dreta i de dalt a baix), així que mai perdreu el fil d’on us trobeu.


En aquest setè títol, la Colla AZ navega dins d’un submarí de la Segona Guerra Mundial i arriba a una ciutat subaquàtica. “Per què no hem tornat a casa?”, es pregunten. Ben aviat s’adonaran que els han parat una trampa: són dins d’una base secreta i formen part d’un negoci clandestí despietat.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.60

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

17.00

Una faula deliciosa sobre la força per superar les dificultats.

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

19.50

Harry Potter i el calze de foc és el quart títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

10.95

Primer títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

10.95

Sisè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !