x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Zona Zombi 2. Atrapat al Zombi Park - Pati de Llibres
  • Zona Zombi 2. Atrapat al Zombi Park - Pati de Llibres
  • Zona Zombi 2. Atrapat al Zombi Park - Pati de Llibres
10.00
Zona Zombi 2. Atrapat al Zombi Park
Català
Peter Walker (pseudònim)
Baula
A partir de
Categories
10.00
Zona Zombi 2. Atrapat al Zombi Park

Tal com diu l’Òscar Vendrell: “No es diu perquè no interessa que se sàpiga, no volen que s’estengui el pànic, però el món és ple de criatures infernals, de depredadors que et volen mossegar, que se’t volen menjar. I si t’atrapen, ja has begut oli, no hi ha escapatòria. Per sort, hi ha gent experta que els combat i que pot salvar la humanitat de l’extinció. Sense ells estaríem perduts. La Colla AZ n’és un exemple. El món viu al marge d’aquesta realitat, però tu ara ja ho saps.” Max, Charles, Biel, Paula i Thaís formen la colla AZ, que té la missió de mantenir a ratlla els zombis que amenacen els humans a Morisville.


Els autors d’aquesta sèrie, publicada sota pseudònim, han sabut crear una col·lecció que enganxa els preadolescents i els fa viure aventures trepidants tenint ben present l’humor i amb una concepció ben dinàmica del desenvolupament de l’acció. El que es diu als llibres està ben connectat amb la manera com s’explica. En els textos trobareu tipografies escalofriants quan el que diu el text és escalofriant, per exemple. I sempre es respecta el sentit occidental de la lectura (d’esquerra a dreta i de dalt a baix), així que mai perdreu el fil d’on us trobeu.


En aquest segon títol, viureu una nova aventura amb els protagonistes de la sèrie i us endinsareu en aquesta realitat paral·lela de la qual no voldreu sortir fins acabar de llegir la col·lecció sencera.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.00

Una novel·la d'aventura, una heroïna misteriosa, i molts, molts enigmes.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

15.00

De l'autor d'Ottoline, arriba un nou personatge que atrapa els lectors, Ada Goth. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

39.95

Tot el que vols saber sobre els llocs màgics que apareixen a les pel·lícules basades en els llibre de Harry Potter.

11.90

Història completa i detallada de les trifulgues, peripècies i desoris d’un noi de casa bona.

16.50

Una espècie de road movie a través de Finlàndia. Una novel·la fresca i divertida.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !