x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Zona Zombi 2. Atrapat al Zombi Park - Pati de Llibres
  • Zona Zombi 2. Atrapat al Zombi Park - Pati de Llibres
  • Zona Zombi 2. Atrapat al Zombi Park - Pati de Llibres
10.00
Zona Zombi 2. Atrapat al Zombi Park
Català
Peter Walker (pseudònim)
Baula
A partir de
Categories
10.00
Zona Zombi 2. Atrapat al Zombi Park

Tal com diu l’Òscar Vendrell: “No es diu perquè no interessa que se sàpiga, no volen que s’estengui el pànic, però el món és ple de criatures infernals, de depredadors que et volen mossegar, que se’t volen menjar. I si t’atrapen, ja has begut oli, no hi ha escapatòria. Per sort, hi ha gent experta que els combat i que pot salvar la humanitat de l’extinció. Sense ells estaríem perduts. La Colla AZ n’és un exemple. El món viu al marge d’aquesta realitat, però tu ara ja ho saps.” Max, Charles, Biel, Paula i Thaís formen la colla AZ, que té la missió de mantenir a ratlla els zombis que amenacen els humans a Morisville.


Els autors d’aquesta sèrie, publicada sota pseudònim, han sabut crear una col·lecció que enganxa els preadolescents i els fa viure aventures trepidants tenint ben present l’humor i amb una concepció ben dinàmica del desenvolupament de l’acció. El que es diu als llibres està ben connectat amb la manera com s’explica. En els textos trobareu tipografies escalofriants quan el que diu el text és escalofriant, per exemple. I sempre es respecta el sentit occidental de la lectura (d’esquerra a dreta i de dalt a baix), així que mai perdreu el fil d’on us trobeu.


En aquest segon títol, viureu una nova aventura amb els protagonistes de la sèrie i us endinsareu en aquesta realitat paral·lela de la qual no voldreu sortir fins acabar de llegir la col·lecció sencera.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.50

Harry Potter i la cambra secreta és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

25.30

Harry Potter dinou anys després (edició en anglès).

39.95

Tot el que vols saber sobre les criatures que apareixen a les pel·lícules basades en els llibres de Harry Potter.

21.35

Novel·la gràfica juvenil que sorprèn per com estan enllaçats els textos i les imatges per narrar la història. Parla dels orígens del cinema i és una petita obra d’art.

12.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

14.90

Una història tendra, genuïna i commovedora. Un llibre per aprendre a acceptar-nos com som.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !