x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Yakari 3 CAT - Pati de Llibres
  • Yakari 3 CAT - Pati de Llibres
  • Yakari 3 CAT - Pati de Llibres
  • Yakari 3 CAT - Pati de Llibres
9.95
Yakari 3 CAT
Català
Job, Derib
Norma
A partir de
Categories
9.95
Yakari 3 CAT

El tercer volum dels còmics de Yakari recull dues aventures en vinyetes del nen sioux que pot parlar amb els animals i entendre’ls. En aquesta entrega, Yakari i Fill del Tro, el cavall amic amb qui comparteix aventures i aprenentatges, se les veuran amb el temible ós que té atemorida la regió.

 

Norma recupera una sèrie de còmics imprescindible en la literatura infantil i juvenil francesa i la tradueix al català i al castellà publicant dues aventures en cada nou llibre.

 

Cada història és una aventura innocent i plena d’emocions per compartir amb els infants des de petits, perquè tot el que es llegeix tant als textos com a les imatges és el que hi ha de fons. No hi trobareu ironies ni humor adult, sinó la visió d’un infant que creix en plena natura i assumeix que per viure-hi cal respectar l’equilibri entre el que ens ofereix la natura i el que hi podem fer i desfer els humans.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.00

Descobreix a partir d’aquest còmic la importància del dret a la llibertat.

16.95

Acompanya a la Cirera en la seva primera investigació, que la durà fins al cor del bosc i a descobrir un lloc meravellós!

9.95

Novè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

18.00

Marcel·lí (cat.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

9.95

Volum 14 de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Cinquè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !