x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Yakari 10 ESP - Pati de Llibres
  • Yakari 10 ESP - Pati de Llibres
  • Yakari 10 ESP - Pati de Llibres
  • Yakari 10 ESP - Pati de Llibres
9.95
Yakari 10 ESP
Castellà
Job, Derib
Norma
A partir de
Categories
9.95
Yakari 10 ESP

El desè volum dels còmics de Yakari recull dues aventures en vinyetes del nen sioux que pot parlar amb els animals i entendre’ls. En aquesta entrega, Yakari ajuda la seva tribu a recuperar els cavalls robats.

 

Norma recupera una sèrie de còmics imprescindible en la literatura infantil i juvenil francesa i la tradueix al català i al castellà publicant dues aventures en cada nou llibre.

 

Cada història és una aventura innocent i plena d’emocions per compartir amb els infants des de petits, perquè tot el que es llegeix tant als textos com a les imatges és el que hi ha de fons. No hi trobareu ironies ni humor adult, sinó la visió d’un infant que creix en plena natura i assumeix que per viure-hi cal respectar l’equilibri entre el que ens ofereix la natura i el que hi podem fer i desfer els humans.

TAMBÉ US AGRADARAN
9.95

Vuitè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Les dues primeres aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Volum 11 de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

12.00

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix. Aquesta edició és en castellà.

15.00

La quarta entrega de les aventures de l’Ottolina. Només en castellà.

13.00

Recopilació en castellà d’algunes aventures a doble pàgina de Rita Piñón i la seva família de ratpenats, que Marta Balaguer i Cristina Losantos publiquen en la revista infantil El Tatano en català.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !