x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Yakari 1 CAT - Pati de Llibres
  • Yakari 1 CAT - Pati de Llibres
  • Yakari 1 CAT - Pati de Llibres
  • Yakari 1 CAT - Pati de Llibres
9.95
Yakari 1 CAT
Català
Job, Derib
Norma
A partir de
Categories
9.95
Yakari 1 CAT

El primer volum dels còmics de Yakari recull dues aventures en vinyetes del nen sioux que pot parlar amb els animals i entendre’ls. En la primera historieta, Yakari descobreix aquesta capacitat seva, coneix Gran Àliga, que serà el seu tòtem protector, i Fill del Tro, el cavall amic amb qui compartirà aventures i aprenentatges. Amb ells, Yakari anirà assolint els valors fonamentals per créixer en la seva cultura sioux: respecte, autonomia i responsabilitat.

 

Norma recupera una sèrie de còmics imprescindible en la literatura infantil i juvenil francesa i la tradueix al català i al castellà publicant dues aventures en cada nou llibre.

 

Cada història és una aventura innocent i plena d’emocions per compartir amb els infants des de petits, perquè tot el que es llegeix tant als textos com a les imatges és el que hi ha de fons. No hi trobareu ironies ni humor adult, sinó la visió d’un infant que creix en plena natura i assumeix que per viure-hi cal respectar l’equilibri entre el que ens ofereix la natura i el que hi podem fer i desfer els humans.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.00

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix. Aquesta edició és en castellà.

9.95

Cinquè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

18.00

Marcel·lí (cat.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

9.95

Sisè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

15.00

La quarta entrega de les aventures de l’Ottolina. Només en castellà.

9.95

Quart volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !