x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Vet aquí la Rita! - Pati de Llibres
  • Vet aquí la Rita! - Pati de Llibres
  • Vet aquí la Rita! - Pati de Llibres
  • Vet aquí la Rita! - Pati de Llibres
13.00
Vet aquí la Rita!
Català
Marta Balaguer, Cristina Losantos
La Galera
A partir de
Categories
13.00
Vet aquí la Rita!

Vet aquí la Rita! és un recull d’algunes de les aventures en vinyetes a doble pàgina de la Rita Pinyada i la seva família de ratpenats, amb guió de Marta Balaguer i il·lustracions de Cristina Losantos, que publica la revista infantil El Tatano.


La Galera ha fet una tria d’algunes de les històries i les ha publicat en format de llibre recopilatori en català, Vet aquí la Rita!, i en castellà, ¡Aquí está Rita!


Cada història és una aventura innocent i plena d’emocions per compartir amb els infants tot rient i sorprenent-nos de les descobertes que fa la Rita, la més petita i la més valenta de la família de ratpenats que viu al castell misteriós. La Rita ens fa descobrir misteris i personatges ben singulars amb l’ajut dels seus germans, del pare i de la mare. Amb ells aprèn a cuinar, a pentinar-se i fins i tot a fer màgia.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.90

CAT. Recopilació d’algunes aventures a pàgina sencera d’en Pesquis i la Baliga, protagonistes de la contraportada del Cavall Fort des de 2006, amb guió i il·lustracions de Jordi Viladoms.

9.95

Tercer volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Quart volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Volum 13 de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Vuitè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Sisè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !