x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Vamos a buscar un tesoro ESP. - Pati de Llibres
  • Vamos a buscar un tesoro ESP. - Pati de Llibres
  • Vamos a buscar un tesoro ESP. - Pati de Llibres
  • Vamos a buscar un tesoro ESP. - Pati de Llibres
15.00
Vamos a buscar un tesoro ESP.
Castellà
Janosch
Kalandraka
A partir de
Categories
15.00
Vamos a buscar un tesoro ESP.

ESP. El petit ós i el petit tigre són dos amics que viuen junts molt a gust a la caseta que hi ha a la vora del riu. En aquest tercer llibre dels que ha publicat Kalandraka amb les seves aventures, un dia que el petit ós surt a pescar i torna amb el cistell buit, el petit tigre pensa que seria meravellós ser rics i poder comprar tot el que volguessin. Llavors tots dos decideixen sortir a buscar un tresor. Els diferents intents són fallits, però allà on menys s’ho esperen troben un tresor, una pomera carregada de pomes d’or. N’agafen tantes com poden i les bescanvien per diners en un banc. Però de tornada a casa els roben i els timen, fent que arribin amb les mans tan buides com quan havien sortit al principi. I se n’adonen que en realitat tenen el tresor més gran del món: es tenen l’un a l’altre.

 

Els innocents personatges de Janosch us robaran el cor. I voldreu conèixer totes les seves aventures quotidianes. L’humor ingenu amb què es narren les seves peripècies, els personatges secundaris amb històries pròpies paral·leles a la principal (l’ànec tigrat de joguina, la granota, el ratolí), la veu del narrador intercalada en la narració amb una tintada grisa més clara que la resta del text que interpel·la directament als lectors per fer parar atenció en els elements significatius de les il·lustracions... Tot el que trobareu en els llibres del petit ós i el petit tigre us farà gaudir de la lectura i créixer com a lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

16.00

Un llibre tendre i delicat per parlar del dol amb nens que han viscut per primera vegada la pèrdua d’un familiar o un amic.

15.00

ESP. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

19.25

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest tercer títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

15.00

La quarta entrega de les aventures de l’Ottolina. Només en castellà.

17.80

«Nois, si us avorriu, potser és perquè sou uns avorrits».

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !