x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Vacances d’hivern - Pati de Llibres
19.95
Vacances d’hivern
Català
Bernard MacLaverty
L'Altra Editorial
A partir de
Categories
19.95
Vacances d’hivern

Una gran novel·la intimista que ens parlar de l’amor que ha patit el pas del temps.

 

Una parella de jubilats, en Gerry i la Stella Gilmore, volen a Amsterdam per passar-hi un cap de setmana llarg amb la intenció de descansar, recuperar energies, visitar museus i, en termes generals, evaluar què en queda, de la seva vida. La seva relació de parella sembla estable, fàcil i sense sorpreses, però durant aquests quatre dies afloren les profundes incerteses que els separen i la distància potser insalvable que han acumulat amb els anys. I quan reapareixen els records d’una època convulsa a la seva Irlanda natal, les coses comencen a ensorrar-se.

 

Bernard MacLaverty és un escriptor excepcional i delicat, d’estil elegant i precís i d’una honestedat fonda, que ens brinda una novel·la tendra, íntima i punyent, una petita joia sobre l’amor que ha patit el pas del temps.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.00

«Descobriràs, Ofilwe, que la gent a qui t’esforces tant a assemblar-te un dia et rebutjarà perquè, per molt que ho vulguis fer veure, tu no ets un d’ells.»

22.00

Aquesta és una història sobre crims no resolts en terres llunyanes, en ciutats ocultes després de la boirina. És una història sobre la maldat i sobre una lleial amistat. És una història sobre enyorança, esperança i cruels traïcions. Aquesta és la llegenda de Sally Jones.

15.99

Les històries (en minúscula) que la Història (en majúscula) no t'han explicat.

15.00

Àlbum sense mots que mostra el cicle natural en constant evolució recuperant un món postnuclear gràcies a una nena perseverant en la seva missió transformadora i al poder regenerador de vida del seu amic cérvol.  

22.90

La novel·la que revoluciona la fantasia èpica.

19.90

Amb un llenguatge ric i musical Jesmyn Ward ens ofereix una road movie literària imponent que parla des dels marges.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !